Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 2 ay sonra 18 olacağım ve yazın çalışmak istiyorum. AVM tarzı yerler benim için daha uygun diye düşündüm ama sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.
2 ay sonra 18 olacağım ve yazın çalışmak istiyorum. AVM tarzı yerler benim için daha uygun diye düşündüm ama sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.
X xxxssswcmeto Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 Hocam 18'e az bişey kalmış zaten.Bir restorant vb. yerlerde garsonluk yada bulaşıkçılık gibi işlere alabilirler diye düşünüyorumm.
Hocam 18'e az bişey kalmış zaten.Bir restorant vb. yerlerde garsonluk yada bulaşıkçılık gibi işlere alabilirler diye düşünüyorumm.
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #3 xxxssswcmeto dedi: Hocam 18'e az bişey kalmış zaten.Bir restorant vb. yerlerde garsonluk yada bulaşıkçılık gibi işlere alabilirler diye düşünüyorumm. Genişletmek için tıkla... Burger King e girmeyi düşünüyorum hocam
xxxssswcmeto dedi: Hocam 18'e az bişey kalmış zaten.Bir restorant vb. yerlerde garsonluk yada bulaşıkçılık gibi işlere alabilirler diye düşünüyorumm. Genişletmek için tıkla... Burger King e girmeyi düşünüyorum hocam
anakinskywalker66 Picopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #4 Fast food şirketlerinde çalışabilirsiniz.
X xxxssswcmeto Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #5 Fallen_Angel dedi: Burger King e girmeyi düşünüyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bencede o tür yerlere girin
Fallen_Angel dedi: Burger King e girmeyi düşünüyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bencede o tür yerlere girin