Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Ben 18 yaşın altındayım ve kimliğimde fotoğraf yok. Papara Card almak istiyorum. Ama yaşım 18'den küçük, veli izni ile alabilir miyim? Velim ne yapmalı?
Ben 18 yaşın altındayım ve kimliğimde fotoğraf yok. Papara Card almak istiyorum. Ama yaşım 18'den küçük, veli izni ile alabilir miyim? Velim ne yapmalı?
Hocam veli izni ile Papara alabilirsin tabii de bu dönemde Papara kullanmak bence iyi bir seçim değil alternatif olarak.
Nays Tosla vb uygulamalara bakabilirsin
Benim tercihim Nays çünkü İş Bankası'na ait ve aile onayı gerekiyor şubeye gidip haberin olsun.
knk bende kimlik fotoğrafı var diye verdiler zaten bide okul verdii (turnikelerden geçerken kart basıyoruz ) ayrıca paparayı önermem şuan bir kaç olay oldu göaltına alınma durumu vs gibi dikkatli olmak lazım
Ama tavsiyem ziraat cikar, 16'ysan ben cikardim zamaninda sadece baskasinin IBAN'ına para gonderemiyosun, onun disinda internetten alisveris olsun onlar acik.