18 yaşına 3 ay kala ne iş yapılabilir?

cbnmuhammed

Femtopat
Daha fazla  
18'e 3 ay var. Kimse işe almıyor SGK muhabbetinden dolayı. Nasıl iş bulabilirim garson komi hariç?

18'e 3 ay var. Kimse işe almıyor SGK muhabbetinden dolayı. Nasıl iş bulabilirim garson komi hariç?

Sanayide çalışabilirsiniz. Ne tür bir iş arıyorsunuz garsonluk komilik hariç? Baristalık, barmenlik yapabilirsiniz.

Neden işe almıyorlar ki? Benim 16 yaşında da sigortam yapıldı 17 yaşında da. Komilik hariç biraz zor. Mutfak komiliği olabilir.

Neden işe almıyorlar ki? Benim 16 yaşında da sigortam yapıldı 17 yaşında da. Komilik hariç biraz zor. Mutfak komiliği olabilir.

Ben de 17 yaşındayım sigortam var.

Sanayide çalışabilirsiniz. Ne tür bir iş arıyorsunuz garsonluk komilik hariç? Baristalık, barmenlik yapabilirsiniz.
sanayiye girsem işi bilmediğim için vereceği günlük 200 300tl çalışmaya değmez

18 yaş altı sigorta yapmıyorlar

Sanayiye girsem işi bilmediğim için vereceği günlük 200 300TL çalışmaya değmez.

18 yaş altı sigorta yapmıyorlar.

Hocam amelelik yapıyorum asgari ücret alıyorum. Günlük 200-300 veren yok hiç. Yan tarafta oto kaportacı var onun çırağı bile 25k maaş alıyor sadece zımpara yapabildiği halde. Ayrıca 18 yaş altı sigorta yapılıyor ben 17 yaşındayım ve sigortam var.
Kasiyerlik, baristalık yapabilirsin. Trendyol'da yevmiyeci olarak çalışabilirsin aylık 30.000 TL kazanıyorlar.

Dayı senin hayatın kolpa olmuş ha nerede çırağa 25 veriyorlar nerede 18 yaş altı sigorta yapıyolar Trendyol'a yevmiyeci olarak giricem nereden ulaşcam Trendyol'a link numara at bakalım doğru mu dediklerin

17 yaşında çalışırken SGK ve özel sağlık sigortam vardı şirket tarafından ve sorunsuz şekilde prim günüme işlendi hocam. Tehlikeli ve ağır işlerde 18 zorunluluğu var onun dışında sözde bir veli muvaffakatnamesi ile sigorta başlangıcınızı yapıyorlar. Toplantı odasında kendim yazmıştım veli onayını.

ne işi yapıyodun

Dayı senin hayatın kolpa olmuş ha nerede çırağa 25 veriyorlar nerede 18 yaş altı sigorta yapıyolar Trendyol'a yevmiyeci olarak gireceğim nereden ulaşcam Trendyol'a link numara at bakalım doğru mu dediklerin.

Çırak konusunda haklısın. Kimse iş bilmeyen adama 25k vermez, çıraklar şuan da haftalık en fazla 2-3K arası alıyorlardır arkadaş iyi sallamış.

5510 sayılı kanunun 3. maddesinin 6. fıkrasında ise kişilerin 18 yaşından küçük olması sigortalı olmasına engel teşkil etmemektedir. Yani 18 yaş öncesinde sigorta yapılabiliyor sadece birkaç veli izni yeterli olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…