Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 19 Haziran 2022 #51 Olur öyle. Birkaç seneye geçer. Yine de iyi şanslar.
Teeknolog Picopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #52 Xetroit dedi: Almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Kararlısın ama hani bir hayalin mi var on dan sordum. Mesela kimisi daha rahat bir yaşam için ABD vatandaşlığı almak ister kimisi Almanya.
Xetroit dedi: Almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Kararlısın ama hani bir hayalin mi var on dan sordum. Mesela kimisi daha rahat bir yaşam için ABD vatandaşlığı almak ister kimisi Almanya.
Kerembzd19 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 809 Çözümler 1 19 Haziran 2022 #53 Yaşınız daha küçük hayatın gerçekleriyle karşılaşmamışsınız burası Norveç'ya da Amerika değil fakat soylu bir aileden geliyosanız bu dediklerinizi gerçekleştirirsiniz.
Yaşınız daha küçük hayatın gerçekleriyle karşılaşmamışsınız burası Norveç'ya da Amerika değil fakat soylu bir aileden geliyosanız bu dediklerinizi gerçekleştirirsiniz.
X Xetroit Yoctopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 15 19 Haziran 2022 #54 Teeknolog dedi: Anladım. Kararlısın ama hani bir hayalin mi var on dan sordum. Mesela kimisi daha rahat bir yaşam için ABD vatandaşlığı almak ister kimisi Almanya. Genişletmek için tıkla... Hayalim var.
Teeknolog dedi: Anladım. Kararlısın ama hani bir hayalin mi var on dan sordum. Mesela kimisi daha rahat bir yaşam için ABD vatandaşlığı almak ister kimisi Almanya. Genişletmek için tıkla... Hayalim var.
Teeknolog Picopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #55 Xetroit dedi: Hayalim var. Genişletmek için tıkla... Kapalı kutuyum diyorsun yani. Başarılar.
X Xetroit Yoctopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 15 19 Haziran 2022 #56 Teeknolog dedi: Kapalı kutuyum diyorsun yani. Başarılar. Genişletmek için tıkla... Hayalimi anlatabilirim.
Teeknolog dedi: Kapalı kutuyum diyorsun yani. Başarılar. Genişletmek için tıkla... Hayalimi anlatabilirim.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2022 #57 Niye KKTC?
Teeknolog Picopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #58 Xetroit dedi: Hayalimi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... İstiyorsan söyleyebilirsin. Demin den beri onu sordum zaten.
Xetroit dedi: Hayalimi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... İstiyorsan söyleyebilirsin. Demin den beri onu sordum zaten.
X Xetroit Yoctopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 15 19 Haziran 2022 #59 Teeknolog dedi: İstiyorsan söyleyebilirsin. Deminden beri onu sordum zaten. Genişletmek için tıkla... İstiyorsan söyleyebilirim.
Teeknolog dedi: İstiyorsan söyleyebilirsin. Deminden beri onu sordum zaten. Genişletmek için tıkla... İstiyorsan söyleyebilirim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Haziran 2022 #60 Hayaller tamam ama gerçekler acıdır. Ev ve araba gerçekten büyük paradır normal basit bir maaşla yıllar sürer alman. Son olarak KKTC vatandaşlığı nedenin nedir?
Hayaller tamam ama gerçekler acıdır. Ev ve araba gerçekten büyük paradır normal basit bir maaşla yıllar sürer alman. Son olarak KKTC vatandaşlığı nedenin nedir?