18 yaşında Almanya'ya gitmek

Makaleler
1
18 yaşında yüksek ihtimalle Almanya'ya gideceğim. Almanca bilgim yok biraz İngilizce biliyorum. Yaklaşık 3 ay sonra gideceğim. Orada yüksek ihtimalle çalışacağım ancak ondan önce sormam gereken, ne yapmam lazım? Sizden öneri bekliyorum.

1-2 ay boyunca ingilizce kursuna git, oraya gidince orda da kursa git vizen uzar

Tatile gitmiyorsan çalışmaya gidiyorsan biraz da olsa öğrenmen gerekmez mi o dili? Özellikle tek gidiyorsan öğrenmek zorundasın az çok bir şeyler.

Tatile gitmiyorsan çalışmaya gidiyorsan biraz da olsa öğrenmen gerekmez mi o dili? Özellikle tek gidiyorsan öğrenmek zorundasın az çok bir şeyler.
Anladım. Peki Almanya’ya gitmeden önce nasıl bir öğrenme yoluna başvurabilirim. Telefon uygulamaları çok etkili olur mu?

Anladım. Peki Almanya’ya gitmeden önce nasıl bir öğrenme yoluna başvurabilirim. Telefon uygulamaları çok etkili olur mu?
Açıkçası bu konuda pek bilgim yok herhangi bir tecrübemde yok bununla alakalı. Ancak Almanya konusunda kesin bir karar kıldıysan o kararını biraz daha erteleyebilir öğrenmeni geliştirebilirsin. Evet telefonu almanca kullanmak, bilgisayarını almanca kullanmak v.s teknikler, taktikler uygulayarak geliştirebilirsin. Şimdi orada ne kadar kalacağına da bağlı bu durum. Yıllarca kalacaksan kesinlikle dilin temelini iyi atman lazım, iyi öğrenmen lazım bu dili. Çünkü çalışacaksın çalıştığın yerde mecbur cümleler kuracaksın o yüzden profesyonel olmasa da en azından bu dili güzel bir şekilde bilmen gerekiyor. Tek gidiyorsan işin bayağı bayağı sıkıntı zaten en azından bu dili bilen bir eş dost akraba olsa öyle gitsen işin biraz daha kolaylaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…