Arkadaşlar merhaba. 18 yaşında bir erkeğim. 12. sınıfa gidiyorum. İlk defa üniversite sınavına gireceğim. Senenin başından beri sıkı çalıştım sınava hala devam ediyorum zaten 1 ay gibi bir süre kaldı. Asıl konumuza dönecek olursak şu an sınava çalıştığım için para kazanamıyorum. Yanımızdaki inşaatta benden daha küçük çocuklar çalışıyor kıskanmıyorum helal olsun. Ama galiba bu babamın zoruna gidecek olmuş ki ailemde özellikle de babam evi otel gibi kullandığımı düşünüyor ve beni sadece para yiyen bir obje olarak görüyor. Ben hiçbir zaman doğru düzgün babamdan para bile istemedim benim harçlığımı bile dedem veriyor. Ben 2-3 senedir yazları oto yıkamada ve elma bahçelerinde çalışıp kendi paramı kazanıyordum. Hala bu devam edecek YKS'den sonra oto yıkamaya devam edeceğim. Yaz mevsimini bu yüzden seviyorum çünkü ekonomik özgürlüğüme kavuşuyorum. Sorun şu ki bir de benim ek gelire ihtiyacım var. Bilgisayarım var. Ama ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorum, en azından sigara parası çıkaracak kadar para kazansam internetten çok süper olur. Şimdi bunun bir yöntemi olsa kimse kimseye söylemez zaten ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum.