18 yaşında iş nasıl bulunur?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 18 yaşındayım bütün arkadaşlarım bir yere girdi çalışıyor ne güzel tabii hepsi beni sattı seni de alacağız deyip almadılar. Neyse bir ben iş bulamadım geçen senelerde oto yıkamacıydım. Ama bu sene hiçbir yer beni almıyor. Nasıl iş bulabilirim?

En iyisi biraz çabalayıp üniversite okumak çalışarak istediğin bölüme gel ve orada çalış böyle iş bulmak zor olur.

İnternette iş ilanları bulursunuz illa ki internete bakın veya AVM'lere girip sorabilirsiniz işçi arayan var mı diye

En iyisi biraz çabalayıp üniversite okumak çalışarak istediğin bölüme gel ve orada çalış böyle iş bulmak zor olur.

Ben üniversite sınavına girdim zaten şurada 2 3 ay çalışmak için iş arıyorum evde oturunca kötü oluyor.

Aynen, zaten ülkede her üniversite mezunu bir iş bulabiliyor. Mükemmel bir fırsat!
Ülkeyi kötüleme fırsatı değil şuanda arkadaşım bende farkındayım ama çalışırsa bir umut bulabilir bunu söylemek istiyorum bilip bilmeden konuşmayın.

Ben üniversite sınavına girdim zaten şurada 2 3 ay çalışmak için iş arıyorum evde oturunca kötü oluyor.
Biraz çalışın okuduğunuz bölüme göre kafa dağıtırsınız.

2-3 ay çalışacaksan iş bulman daha zor olur eleman arayan yerler devamlı çalışacak kişi ararlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…