emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.544 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Eylül 2021 #1 18 yaşındayım, 19'a girmek üzereyim. Kurye olmayı düşünüyorum bir gelirimin olması için. Aklımda "getir" var, sizden de fikir almak istedim. Getir kurye kendi motorlarını veriyorlar mı ve sigorta yapıyorlar mı? Ayrıca ehliyetsiz girebilir miyim?
18 yaşındayım, 19'a girmek üzereyim. Kurye olmayı düşünüyorum bir gelirimin olması için. Aklımda "getir" var, sizden de fikir almak istedim. Getir kurye kendi motorlarını veriyorlar mı ve sigorta yapıyorlar mı? Ayrıca ehliyetsiz girebilir miyim?
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #2 emircanunlts dedi: 18 yaşındayım, 19'a girmek üzereyim. Kurye olmayı düşünüyorum bir gelirimin olması için. Aklımda "getir" var, sizden de fikir almak istedim. Getir kurye kendi motorlarını veriyorlar mı ve sigorta yapıyorlar mı? Ayrıca ehliyetsiz girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ehliyetsiz nasıl girmeyi planlıyorsunuz? Motorları kendileri veriyorlar, sigortasız da çalışamazsın.
emircanunlts dedi: 18 yaşındayım, 19'a girmek üzereyim. Kurye olmayı düşünüyorum bir gelirimin olması için. Aklımda "getir" var, sizden de fikir almak istedim. Getir kurye kendi motorlarını veriyorlar mı ve sigorta yapıyorlar mı? Ayrıca ehliyetsiz girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ehliyetsiz nasıl girmeyi planlıyorsunuz? Motorları kendileri veriyorlar, sigortasız da çalışamazsın.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.297 Çözümler 13 28 Eylül 2021 #3 Getir vermiyor diye biliyorum ama emin değilim. Banabi veriyor motoru.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.544 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Eylül 2021 #4 shush dedi: Getir vermiyor diye biliyorum ama emin değilim. Banabi veriyor motoru. Genişletmek için tıkla... Verdiğine emin misiniz peki ? Hemen evimin önünde Banabi var ona göre başvurucam da. Captain99 dedi: Ehliyetsiz nasıl girmeyi planlıyorsunuz? Motorları kendileri veriyorlar, sigortasız da çalışamazsın. Genişletmek için tıkla... Sigortasız derken, kendi şirketimi mi açacağım yoksa onlar mı sigorta verecek ? Ayrıca motorum olmadan ehliyet alabilir miyim ?
shush dedi: Getir vermiyor diye biliyorum ama emin değilim. Banabi veriyor motoru. Genişletmek için tıkla... Verdiğine emin misiniz peki ? Hemen evimin önünde Banabi var ona göre başvurucam da. Captain99 dedi: Ehliyetsiz nasıl girmeyi planlıyorsunuz? Motorları kendileri veriyorlar, sigortasız da çalışamazsın. Genişletmek için tıkla... Sigortasız derken, kendi şirketimi mi açacağım yoksa onlar mı sigorta verecek ? Ayrıca motorum olmadan ehliyet alabilir miyim ?
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #5 emircanunlts dedi: Ayrıca motorum olmadan ehliyet alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alabilirsiniz herkesin arabası mı var ehliyet alıyor.
emircanunlts dedi: Ayrıca motorum olmadan ehliyet alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alabilirsiniz herkesin arabası mı var ehliyet alıyor.
Timur Özcan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 1.116 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS Prime A320M-K İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2 ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD) ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD) Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB Kasa: Power Boost VK-G3621C PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2021 #6 emircanunlts dedi: Verdiğine emin misiniz peki ? Hemen evimin önünde Banabi var ona göre başvurucam da. Sigortasız derken, kendi şirketimi mi açacağım yoksa onlar mı sigorta verecek ? Ayrıca motorum olmadan ehliyet alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Bağkur açtırıyorlar yani kendi sigortanı kendin ödüyorsun.
emircanunlts dedi: Verdiğine emin misiniz peki ? Hemen evimin önünde Banabi var ona göre başvurucam da. Sigortasız derken, kendi şirketimi mi açacağım yoksa onlar mı sigorta verecek ? Ayrıca motorum olmadan ehliyet alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Bağkur açtırıyorlar yani kendi sigortanı kendin ödüyorsun.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #7 Timur Özcan dedi: Bağkur açtırıyorlar yani kendi sigortanı kendin ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Ama parasını ödüyorlar değil mi?
Timur Özcan dedi: Bağkur açtırıyorlar yani kendi sigortanı kendin ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Ama parasını ödüyorlar değil mi?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #8 emircanunlts dedi: 18 yaşındayım, 19'a girmek üzereyim. Kurye olmayı düşünüyorum bir gelirimin olması için. Aklımda "getir" var, sizden de fikir almak istedim. Getir kurye kendi motorlarını veriyorlar mı ve sigorta yapıyorlar mı? Ayrıca ehliyetsiz girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Getir olabilir dostum.
emircanunlts dedi: 18 yaşındayım, 19'a girmek üzereyim. Kurye olmayı düşünüyorum bir gelirimin olması için. Aklımda "getir" var, sizden de fikir almak istedim. Getir kurye kendi motorlarını veriyorlar mı ve sigorta yapıyorlar mı? Ayrıca ehliyetsiz girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Getir olabilir dostum.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.544 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Eylül 2021 #9 Timur Özcan dedi: Bağkur açtırıyorlar yani kendi sigortanı kendin ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Sigorta işlerinden pek anlamıyorum, benim açmam daha mı yararlı oluyor ? Gireceğim ilk iş olacak. Kaptan.S dedi: Tabii ki alabilirsiniz herkesin arabası mı var ehliyet alıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç motor sürmedim, onun da eğitimini veriyorlardır herhalde.
Timur Özcan dedi: Bağkur açtırıyorlar yani kendi sigortanı kendin ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Sigorta işlerinden pek anlamıyorum, benim açmam daha mı yararlı oluyor ? Gireceğim ilk iş olacak. Kaptan.S dedi: Tabii ki alabilirsiniz herkesin arabası mı var ehliyet alıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç motor sürmedim, onun da eğitimini veriyorlardır herhalde.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #10 emircanunlts dedi: Hiç motor sürmedim, onun da eğitimini veriyorlardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Veriyorlar da temelinin olması lazım
emircanunlts dedi: Hiç motor sürmedim, onun da eğitimini veriyorlardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Veriyorlar da temelinin olması lazım