emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.544 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Eylül 2021 #11 egehararli dedi: Veriyorlar da temelinin olması lazım Genişletmek için tıkla... Gaz, fren, debriyaj dışında hiçbir bilgim yok. Hayatımda hiç sürmedim.
egehararli dedi: Veriyorlar da temelinin olması lazım Genişletmek için tıkla... Gaz, fren, debriyaj dışında hiçbir bilgim yok. Hayatımda hiç sürmedim.
Y yasin053 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2021 #12 Öncelikle ehliyet almalısın, motor veren veya kendi motorunu sürebildiğin şirketler var.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 29 Eylül 2021 #13 Olunur, iyi para kazanırsın. Motorkuryeler benim şehrim Adana da, günlük 150 nin altında maaşı kabul etmiyor.
Olunur, iyi para kazanırsın. Motorkuryeler benim şehrim Adana da, günlük 150 nin altında maaşı kabul etmiyor.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Eylül 2021 #14 emircanunlts dedi: Gaz, fren, debriyaj dışında hiçbir bilgim yok. Hayatımda hiç sürmedim. Genişletmek için tıkla... Verirler mi bilmem ama kullandıkları motorlar genelde spacy falan yani debriyajsız gaz fren prensibinde motorlar.
emircanunlts dedi: Gaz, fren, debriyaj dışında hiçbir bilgim yok. Hayatımda hiç sürmedim. Genişletmek için tıkla... Verirler mi bilmem ama kullandıkları motorlar genelde spacy falan yani debriyajsız gaz fren prensibinde motorlar.