18 yaşında sigorta yaptırılır mı?

yusology

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 18 yaşımdayım. Sigortayı başlatmak için çalışmam şart mı? İşe giriş yapmadan isteğe bağlı ödeyebilir miyim? Öyle bir şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteğe bağlı sigortalılık var o kapsamda çalışmadan sadece sigorta yatırarak emekli bile olabilirsiniz.

Bir an önce girişini yaptır, tanıdık esnaf varsa 1 günlük yaptırsan yeter sigorta girişin olsun emeklilikte çok önemli başlangıç tarihi.

Bir an önce girişini yaptır, tanıdık esnaf varsa 1 günlük yaptırsan yeter sigorta girişin olsun emeklilikte çok önemli başlangıç tarihi.

İnternet üzerinden halihazırda para kazanıyorum işe giriş yapmadan kendim başlatamıyor muyum?

İnternet üzerinden halihazırda para kazanıyorum işe giriş yapmadan kendim başlatamıyor muyum?
İsteğe bağlı yaptırabiliyorsun e devlet üzerinden sanırım. Normal işyerinde çalışıyor gibi sigorta girişin başlamış oluyor mu onu bilmiyorum , muhtemelen oluyordur ama onu öğrenip yaptır. Sgk'dan bilgi alabilirsin sanırım o konuda.

Sigortaya gidip yada sgk sitesinden isteğe bağlı sigorta yaptırman lazım 1000 tl civarı aylık. Zaten yaptırmazsan öğrencide değilseniz GSS borcu çıkmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…