kkk mmm Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 41 5 Mart 2023 #11 Merak ettiğim bir konuyu dile getirdim bu tavrın ne onu merak ediyorum? kkk mmm dedi: Merak ettiğim bir konuyu dile getirdim bu tavrın ne onu merak ediyorum? Genişletmek için tıkla... Seçimden 1-2 ay öncesinde seçim kağıtları dağıtılıyor 18 olmadığım için gelicek mi bilmiyorum gelmez ise kullanabilir miyim onu sordum
Merak ettiğim bir konuyu dile getirdim bu tavrın ne onu merak ediyorum? kkk mmm dedi: Merak ettiğim bir konuyu dile getirdim bu tavrın ne onu merak ediyorum? Genişletmek için tıkla... Seçimden 1-2 ay öncesinde seçim kağıtları dağıtılıyor 18 olmadığım için gelicek mi bilmiyorum gelmez ise kullanabilir miyim onu sordum
theFaceless Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 5 Mart 2023 #12 kkk mmm dedi: Merak ettiğim bir konuyu dile getirdim bu tavrın ne onu merak ediyorum? Seçimden 1-2 ay öncesinde seçim kağıtları dağıtılıyor 18 olmadığım için gelicek mi bilmiyorum gelmez ise kullanabilir miyim onu sordum Genişletmek için tıkla... E-Devlet üzerinden de sorgulanabiliyor, kağıda gerek yok.
kkk mmm dedi: Merak ettiğim bir konuyu dile getirdim bu tavrın ne onu merak ediyorum? Seçimden 1-2 ay öncesinde seçim kağıtları dağıtılıyor 18 olmadığım için gelicek mi bilmiyorum gelmez ise kullanabilir miyim onu sordum Genişletmek için tıkla... E-Devlet üzerinden de sorgulanabiliyor, kağıda gerek yok.