betabalik06 Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 61 1 Ekim 2022 #1 Babam benden habersiz soyadımızı değiştirmiş ben eski soyadımıza geçebilir miyim?
Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #2 betabalik06 dedi: Babam benden habersiz soyadımızı değiştirmiş ben eski soyadımıza geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam e-Devlet üzerinden mi değiştirmiş?
betabalik06 dedi: Babam benden habersiz soyadımızı değiştirmiş ben eski soyadımıza geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam e-Devlet üzerinden mi değiştirmiş?
betabalik06 Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 61 1 Ekim 2022 #3 Hasan Egemen Kılıç dedi: Nasıl hocam e-Devlet üzerinden mi değiştirmiş? Genişletmek için tıkla... Evet kendi e-Devlet hesabından değiştirmiş, benim ve annemin de soyadı değişti.
Hasan Egemen Kılıç dedi: Nasıl hocam e-Devlet üzerinden mi değiştirmiş? Genişletmek için tıkla... Evet kendi e-Devlet hesabından değiştirmiş, benim ve annemin de soyadı değişti.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.694 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #4 betabalik06 dedi: Babam benden habersiz soyadımızı değiştirmiş ben eski soyadımıza geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim kusura bakmayın eskiden neydi şimdi ne oldu söylemek isterseniz tabii.
betabalik06 dedi: Babam benden habersiz soyadımızı değiştirmiş ben eski soyadımıza geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim kusura bakmayın eskiden neydi şimdi ne oldu söylemek isterseniz tabii.
Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #5 betabalik06 dedi: Evet kendi e-Devlet hesabından değiştirmiş, benim ve annemin de soyadı değişti. Genişletmek için tıkla... hocam sizde babanızın hesabından değiştirmeyi deneyin
betabalik06 dedi: Evet kendi e-Devlet hesabından değiştirmiş, benim ve annemin de soyadı değişti. Genişletmek için tıkla... hocam sizde babanızın hesabından değiştirmeyi deneyin
betabalik06 Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 61 1 Ekim 2022 #6 Tuğra Akın dedi: Hocam merak ettim kusura bakmayın eskiden neydi şimdi ne oldu söylemek isterseniz tabii. Genişletmek için tıkla... Birbirinden alakasız, eskisi t ile başlıyordu ve beş harfliydi yenisi ö ile başlıyor ve dört harfli.
Tuğra Akın dedi: Hocam merak ettim kusura bakmayın eskiden neydi şimdi ne oldu söylemek isterseniz tabii. Genişletmek için tıkla... Birbirinden alakasız, eskisi t ile başlıyordu ve beş harfliydi yenisi ö ile başlıyor ve dört harfli.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.694 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #7 betabalik06 dedi: Birbirinden alakasız, eskisi t ile başlıyordu ve beş harfliydi yenisi ö ile başlıyor ve dört harfli. Genişletmek için tıkla... Hocam değiştiremezsiniz diye biliyorum tam emin değilimde babanız neden böyle bir şey yapmış sormanız daha iyi olur vardır belki önemli bir sebebi.
betabalik06 dedi: Birbirinden alakasız, eskisi t ile başlıyordu ve beş harfliydi yenisi ö ile başlıyor ve dört harfli. Genişletmek için tıkla... Hocam değiştiremezsiniz diye biliyorum tam emin değilimde babanız neden böyle bir şey yapmış sormanız daha iyi olur vardır belki önemli bir sebebi.
betabalik06 Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 61 1 Ekim 2022 #8 Hasan Egemen Kılıç dedi: hocam sizde babanızın hesabından değiştirmeyi deneyin Genişletmek için tıkla... O eski soyadımızı kullanmak istemiyor ben ise eskisini kullanmak istiyorum. Tuğra Akın dedi: Hocam değiştiremezsiniz diye biliyorum tam emin değilimde babanız neden böyle bir şey yapmış sormanız daha iyi olur vardır belki önemli bir sebebi. Genişletmek için tıkla... Üstte bahsettiğim gibi kullanmak istemiyormuş.
Hasan Egemen Kılıç dedi: hocam sizde babanızın hesabından değiştirmeyi deneyin Genişletmek için tıkla... O eski soyadımızı kullanmak istemiyor ben ise eskisini kullanmak istiyorum. Tuğra Akın dedi: Hocam değiştiremezsiniz diye biliyorum tam emin değilimde babanız neden böyle bir şey yapmış sormanız daha iyi olur vardır belki önemli bir sebebi. Genişletmek için tıkla... Üstte bahsettiğim gibi kullanmak istemiyormuş.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.694 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #9 betabalik06 dedi: O eski soyadımızı kullanmak istemiyor ben ise eskisini kullanmak istiyorum. Üstte bahsettiğim gibi kullanmak istemiyormuş. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam vardır öenmli bir sebebi bence çok fazla sorgulamamak lazımbir insan durup dururken soyadını değiştirmez.
betabalik06 dedi: O eski soyadımızı kullanmak istemiyor ben ise eskisini kullanmak istiyorum. Üstte bahsettiğim gibi kullanmak istemiyormuş. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam vardır öenmli bir sebebi bence çok fazla sorgulamamak lazımbir insan durup dururken soyadını değiştirmez.
Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #10 büyük bir ailevi bir problem varsa yapmıştır diye düşünüyorum