grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 Merhaba 18 yaşından küçük biri Amazon üzerinden yurt dışından ürün getirtebilir mi? Sıkıntı çıkar mı?
Merhaba 18 yaşından küçük biri Amazon üzerinden yurt dışından ürün getirtebilir mi? Sıkıntı çıkar mı?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.675 Çözümler 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 13 Ekim 2022 #2 grigor dedi: Merhaba 18 yaşından küçük biri Amazon üzerinden yurt dışından ürün getirtebilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yaşına değil paraya bakıyor o iş... tabi yaşla ilgili bir ürünse ona da bakar. Amazon alışverişini yaptığın kartla ödemede problem yoksa gelir.
grigor dedi: Merhaba 18 yaşından küçük biri Amazon üzerinden yurt dışından ürün getirtebilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yaşına değil paraya bakıyor o iş... tabi yaşla ilgili bir ürünse ona da bakar. Amazon alışverişini yaptığın kartla ödemede problem yoksa gelir.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 6 13 Ekim 2022 #3 grigor dedi: Merhaba 18 yaşından küçük biri Amazon üzerinden yurt dışından ürün getirtebilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çıkıcağını düşünmüyorum ben getirtirdim.
grigor dedi: Merhaba 18 yaşından küçük biri Amazon üzerinden yurt dışından ürün getirtebilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çıkıcağını düşünmüyorum ben getirtirdim.
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #4 Mert Can Urcan dedi: Yaşına değil paraya bakıyor o iş... Tabii yaşla ilgili bir ürünse ona da bakar. Amazon alışverişini yaptığın kartla ödemede problem yoksa gelir. Genişletmek için tıkla... Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması.
Mert Can Urcan dedi: Yaşına değil paraya bakıyor o iş... Tabii yaşla ilgili bir ürünse ona da bakar. Amazon alışverişini yaptığın kartla ödemede problem yoksa gelir. Genişletmek için tıkla... Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.229 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #5 grigor dedi: Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Germany de bu yok mu?
grigor dedi: Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Germany de bu yok mu?
InDesign Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 1.064 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI DDR4 AM4 İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W Ekran Kartı: Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit GDDR6(LHR) Ram: Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Monitör: MSI 27" OPTIX 165HZ, 1MS Curved Gaming Monitor Klavye: Cooler Master CK550 V2 Red Switch Mouse: Logitech G502 Hero Kulaklık: Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Esport Manager 13 Ekim 2022 #6 75€'dan fazla tutmadığı sürece gümrüğe takılacağını sanmıyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.675 Çözümler 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 13 Ekim 2022 #7 grigor dedi: Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması. Genişletmek için tıkla... Kitaplarda 150€ ya kadar sınır vardı, senin bu baktıkların 40-50€. Gümrüğe takılırsa %30 ek ödeme çıkar. Kitabı neden alacaksın? Burada da var galiba.
grigor dedi: Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması. Genişletmek için tıkla... Kitaplarda 150€ ya kadar sınır vardı, senin bu baktıkların 40-50€. Gümrüğe takılırsa %30 ek ödeme çıkar. Kitabı neden alacaksın? Burada da var galiba.
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #8 Mert Can Urcan dedi: Kitaplarda 150€ ya kadar sınır vardı, senin bu baktıkların 40-50€. Gümrüğe takılırsa %30 ek ödeme çıkar. Kitabı neden alacaksın? Burada da var galiba. Genişletmek için tıkla... Bu e-kitap ben elle tutulabilir bir şey istiyorum inancımdan ötürü alacağım.
Mert Can Urcan dedi: Kitaplarda 150€ ya kadar sınır vardı, senin bu baktıkların 40-50€. Gümrüğe takılırsa %30 ek ödeme çıkar. Kitabı neden alacaksın? Burada da var galiba. Genişletmek için tıkla... Bu e-kitap ben elle tutulabilir bir şey istiyorum inancımdan ötürü alacağım.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 13 Ekim 2022 #9 grigor dedi: Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması. Genişletmek için tıkla... Gümrüğe takılsa bile tek bir numaraya bakıyor. TC falan alırlar zaten soruyorlar gümrüğü aradığında 18 altı mı üstü mü diye. Sıkıntı olmaz yani.
grigor dedi: Ürün şu ürünü getirtmek istiyorum yaşla alakalı değil. Tek korkum gümrüğe takılması. Genişletmek için tıkla... Gümrüğe takılsa bile tek bir numaraya bakıyor. TC falan alırlar zaten soruyorlar gümrüğü aradığında 18 altı mı üstü mü diye. Sıkıntı olmaz yani.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.675 Çözümler 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 13 Ekim 2022 #10 grigor dedi: Bu e-kitap ben elle tutulabilir bir şey istiyorum inancımdan ötürü alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende kitap çok da elimle tutacağım diye gümrük konusuna hiç girmemiştim, İstanbuldan alabilirsin fiziken - gerçi arayıp sor.
grigor dedi: Bu e-kitap ben elle tutulabilir bir şey istiyorum inancımdan ötürü alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende kitap çok da elimle tutacağım diye gümrük konusuna hiç girmemiştim, İstanbuldan alabilirsin fiziken - gerçi arayıp sor.