AgresifSoan Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 18 yaşından küçük birine dava açılırsa, dava açılıp açılmadığı çocuğun e-Devlet hesabına mı, ailenin e-Devlet hesabına düşer?
18 yaşından küçük birine dava açılırsa, dava açılıp açılmadığı çocuğun e-Devlet hesabına mı, ailenin e-Devlet hesabına düşer?
Oduncu Mesut Komiser Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 Zaten 18 yaşından küüçüklerin e-Devlet hesapları anne babanın hesabına bağlı. O yüzden ailenin e-Devlet hesabına düşer.
Zaten 18 yaşından küüçüklerin e-Devlet hesapları anne babanın hesabına bağlı. O yüzden ailenin e-Devlet hesabına düşer.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 AgresifSoan dedi: 18 yaşından küçük birine dava açılırsa, dava açılıp açılmadığı çocuğun e-Devlet hesabına mı, ailenin e-Devlet hesabına düşer? Genişletmek için tıkla... Çocuğun e-Devlet hesabı mı varmış?
AgresifSoan dedi: 18 yaşından küçük birine dava açılırsa, dava açılıp açılmadığı çocuğun e-Devlet hesabına mı, ailenin e-Devlet hesabına düşer? Genişletmek için tıkla... Çocuğun e-Devlet hesabı mı varmış?
Oduncu Mesut Komiser Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #4 Ayrna dedi: Çocuğun e-Devlet hesabı mı varmış? Genişletmek için tıkla... Ailenin e-Devlet hesabına bağlıdır.
Ayrna dedi: Çocuğun e-Devlet hesabı mı varmış? Genişletmek için tıkla... Ailenin e-Devlet hesabına bağlıdır.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 Oduncu Mesut Komiser dedi: Ailenin e-Devlet hesabına bağlıdır. Genişletmek için tıkla... Aslında yok sayılır. Sonuçta kendi TCsi ile giremiyor.
Oduncu Mesut Komiser dedi: Ailenin e-Devlet hesabına bağlıdır. Genişletmek için tıkla... Aslında yok sayılır. Sonuçta kendi TCsi ile giremiyor.
Oduncu Mesut Komiser Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #6 Ayrna dedi: Aslında yok sayılır. Sonuçta kendi TCsi ile giremiyor. Genişletmek için tıkla... Evet,haklısın.
Ayrna dedi: Aslında yok sayılır. Sonuçta kendi TCsi ile giremiyor. Genişletmek için tıkla... Evet,haklısın.
AgresifSoan Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #7 Ayrna dedi: Çocuğun e-Devlet hesabı mı varmış? Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum Teşekkürler cevaplarınız için. Bir soru daha soracaktımda CİMER'e yazılsa e-Devlet'e düşer mi? Düşerse ne kadar sürede düşer?
Ayrna dedi: Çocuğun e-Devlet hesabı mı varmış? Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum Teşekkürler cevaplarınız için. Bir soru daha soracaktımda CİMER'e yazılsa e-Devlet'e düşer mi? Düşerse ne kadar sürede düşer?
Oduncu Mesut Komiser Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #8 AgresifSoan dedi: Bilmiyordum Teşekkürler cevaplarınız için. Bir soru daha soracaktımda CİMER'e yazılsa e-Devlet'e düşer mi? Düşerse ne kadar sürede düşer? Genişletmek için tıkla... Valla benim biildiğim (yanlışta olabilir) CİMER'e düşünce mektup gelir. e-Devlet'e düşmez.
AgresifSoan dedi: Bilmiyordum Teşekkürler cevaplarınız için. Bir soru daha soracaktımda CİMER'e yazılsa e-Devlet'e düşer mi? Düşerse ne kadar sürede düşer? Genişletmek için tıkla... Valla benim biildiğim (yanlışta olabilir) CİMER'e düşünce mektup gelir. e-Devlet'e düşmez.
AgresifSoan Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #9 Oduncu Mesut Komiser dedi: Vallahi benim biildiğim (yanlışta olabilir) CİMER'e düşünce mektup gelir. e-Devlet'e düşmez. Genişletmek için tıkla... Peki abi CİMER ortalama ne kadar sürede yollar mektubu.
Oduncu Mesut Komiser dedi: Vallahi benim biildiğim (yanlışta olabilir) CİMER'e düşünce mektup gelir. e-Devlet'e düşmez. Genişletmek için tıkla... Peki abi CİMER ortalama ne kadar sürede yollar mektubu.
Oduncu Mesut Komiser Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #10 AgresifSoan dedi: Peki abi CİMER ortalama ne kadar sürede yollar mektubu. Genişletmek için tıkla... Kral öncelikle abi demene hiç gerek yok ki sen benden büyüksündür, ikinci olarak o kısmı bilmiyorum.
AgresifSoan dedi: Peki abi CİMER ortalama ne kadar sürede yollar mektubu. Genişletmek için tıkla... Kral öncelikle abi demene hiç gerek yok ki sen benden büyüksündür, ikinci olarak o kısmı bilmiyorum.