18 yaşından küçük olup iş başvurusu için belge çıkarmak mümkün mü?

sggST00

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben ve 17 yaşında bir arkadaşım otelde çalışacağız ancak iş için bizden birkaç belge istendi. Bu belgeler:
-Adli sicil kaydı.
- Vukuatlı nüfus kayıt örneği.
-İkametgâh
Adli sicil kaydında bir sorunumuz yok ikimizde alıyoruz ancak diğer iki belgeyi arkadaşım e-Devlet üzerinden alamıyor. O yüzden onları almak için muhtarlığa gitti ve belgeleri istedi ancak aldığı vukuatlı nüfus kayıt örneği kendisinin değil annesinin üzerine. Bu bir sorun teşkil eder mi? Ve alınan belgenin verilme sebebi çok bir önem taşıyor mu? Çünkü ben kurum talebi olarak seçtim o da sanırım ibraz olarak seçmiş.

Zaten 18 yaş altı nüfus kayıt örneği çıkartılamıyor. Annen veya babanın e-devletinden çıkartmak lazım. Kurum talebi olur. Vukuatlı ve Aile Nüfus yazanı çıkartacaksınız. Yani hem sizin hem de sizin evde yaşayanların bilgileri kağıtta çıkmalı.

Zaten 18 yaş altı nüfus kayıt örneği çıkartılamıyor. Annen veya babanın e-devletinden çıkartmak lazım. Kurum talebi olur. Vukuatlı ve Aile Nüfus yazanı çıkartacaksınız. Yani hem sizin hem de sizin evde yaşayanların bilgileri kağıtta çıkmalı.
Belge alınma sebebini kişi isteği mi ne öyle bir şey olarak seçip çıktıları aldık sorun yaratmaz umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı