18 yaşından küçükler banka hesabı açabilir mi?

864199

Femtopat
Para göndermek için değil sadece para gönderilmesi için bu mümkün mü acaba eğer yapabilirsem hangi banka daha iyi olur?

1 veya 2 ebeveyeninle (Bankadan bankaya değişiyor) İstediğin bankaya gidip banka kartı başvurusu yapabiliyorsun.
Ben yapıkredi kullanıyordum 18'den küçükken

Para göndermek için değil sadece para gönderilmesi için bu mümkün mü acaba eğer yapabilirsem hangi banka daha iyi olur?

Aile büyüğünden yardım alabilirsin, ya da benim gibi inininal sanal kart kulanabilirsin.

Yanlış bilgi
Açılmıyor diye biliyorum fakat Papara, Tosla, ininal vb. yerlere bakabilirsin. Şokta kartı da satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile büyüğünden yardım alabilirsin, ya da benim gibi inininal sanal kart kulanabilirsin.
İninal alınmaz kesinlikle çok komisyoncu. Papara daha iyi bir alternatif.

Ama bu para ile sadece internet harcamaları için kullanabilirsin (olacaklardan sorumlu değilim)

Velinden biriyle gidip vekil olarak göstereceksin. Ebeveyn kontrolünde açıyorlar, 18 olana kadar mobil bankacılık ve harici şeyleri kullanamazsın. Para çekebilirsin ama mobilin olmayacak o yüzden uğraştırıcı olabilir. Garanti tavsiye ederim, bayağı kampanyası ve Bonus mevzusu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…