Off format attım Decapat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #11 alpserhat dedi: Biraz personelin ve benzinliğin insifiyatine bağlı. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle. Up
alpserhat dedi: Biraz personelin ve benzinliğin insifiyatine bağlı. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle. Up
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #12 Hiçbir şey olmaz ben gidiyorum bidonla alıyorum yıllardır bir şey olmuyor.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #13 Kendi paramızla da pompalanmıyoruz aga nasıl birşeydir.
OsTc EdiT Yoctopat Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #14 Xanteus dedi: Hocam sorması ayıptır kaç yaşındasınız ve neye benzin alacaksınız? Yasalara göre yaptığınız çok mantıklı değil gibi ama genede bir şey olmaz. Kimse durup dururken kimlik sormaz. Genişletmek için tıkla... Migrosta Enerji İçeceğine soruyorlardı ya
Xanteus dedi: Hocam sorması ayıptır kaç yaşındasınız ve neye benzin alacaksınız? Yasalara göre yaptığınız çok mantıklı değil gibi ama genede bir şey olmaz. Kimse durup dururken kimlik sormaz. Genişletmek için tıkla... Migrosta Enerji İçeceğine soruyorlardı ya