18 Yaşından küçükler Bitcoin alabilir mi?

Yaşım 18'den küçük ama babamın benim adıma açtığı banka hesabı var, Bitcoin alabilir miyim?

Bitcoin iyi bir yatırım olabilir fakat altcoinlerde bir fikrim yok dolar ve Euro yatırma devri bitti kripto paralara yönelin derim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Btcturk ve Paribu adına konuşuyorum. Türkiye'de bilgim dahilinde en güvenilir 2 site bunlar. 4-5 yıldır bu işin içindeyim. 18 yaşında olman gerekiyor. Banka hesabından havale/eft yapman lazım.
Baban üzerinden açıp (Tc kimlik istiyorlar sıkıntı çıkarmazsa baban için) işlem yapabilirsin tabi.
100 liran anca 105 falan olur ama söyliyim. Büyük paralar lazım. Başka coinler bir şekilde btc'nin durumu ile alakalı oluyor ekstrem bir şey olmadığı sürece.

Hocam onu bende biliyorum sağ olun yardımınız için de cümleden biraz tam alma anlamı sezdim ondan dedim.

Öyleyimdir sağ olun zamanında Tolga çevik e ders vermiştim

Yani insanlar buraya konuyu olayı çözmeye geliyor siz bos yapıyorsunuz yazık cidden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…