18 Yaşından Küçükler İçin Banka ve Ön Ödemeli Kartlar Listesi

GreXLin85

Hectopat
Yer
K.K.T.C
Çok fazla konu gördüm bu konu ile alakalı ve böyle bir rehber yazmaya karar verdim, eğer yönetimimiz uygun göreceği taktirde sabitlenirse çok iyi olur.

-İninal Kart
  • Ön Ödemeli Karttır.
  • 12 yaşından büyük herkes kullanabilir.
  • Harcama/Yükleme limiti 750TL'dir.
  • Veli gerek olmadan gidip alınabilir.
  • Tüm banka ATM'lerinden yükleme yapılabilir.
  • Aylık kullanım ücreti 2TL
  • Para çekilemez.
  • MasterCard altyapısını kullanır.
-Papara
  • Tüm banka ATM'lerinden yükleme yapılabilir.
  • Çipli kart, çipsiz kart olarak ikiye ayrılır.
  • 250.000TL harcama/yükleme limiti.
  • Aylık kullanım ücreti 1TL.
  • Çipli kartlardan para çekme işlemi yapılabilir.
  • 13 yaşından büyük herkes kullanabilir.
  • Ön Ödemeli karttır.
  • MasterCard altyapısını kullanır
-İş Bank İlk İmza Hesabı
  • Ebeveynler ile iş bank şubelerinden temin edilebilir
  • Aylık kullanım ücreti bulunmamaktadır
  • 12 yaşından büyük herkes kullanabilir
  • Yükleme/Harcama ücretini şubeden belirliyorsunuz
  • İş bank ATM'lerinden yükleme/çekim yapılabilir
  • Banka kartıdır
  • Hesap sahibi 18 yaşına geldiğinde normal banka hesabına dönüşür
Boş zamanlarımda konuyu güncellemeye devam edeceğim ekstra bilginiz olan banka/ön ödemeli kart hizmeti varsa bana detayları ile birlikte yollayın konuya ekleyeyim, ayrıca yanlışım veya eksiğim varsa belirtirseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:
İninal kartta karttaki bakiye ptt atmlerinden çekilebiliyor yanlış anlaşılma olmasın .

İninal kartta karttaki bakiye ptt atmlerinden çekilebiliyor yanlış anlaşılma olmasın .
Resmi internet sitelerinden aldığım bilgileri paylaşıyorum, eğer iddanızı kanıtlayabilecek bir video bulunuyorsa özel mesaj olarak gönderir misiniz?
Güncel.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla İninal Kart belirli bir Zamandan Sonra Kartın Süresi bitiyor ayrıca İninal Kart sadece belirli Yerlerde Yükleme yapabiliyorsunuz.

İşbankası yıllık 130 hesap işletim ücreti alıyor, ilk hesap açtırırken almıyolar ama.
Not: Hatırladığım kadarı ile.

Bankada bana öyle bir bilgi verilmedi.
Ben de kendime 18 yaş altı hesap açacağım. Bu yüzden araştırma yaparken yıllık 130 TL (değişmediyse) hesap işletim ücreti var. Ziraat Bankkart'a yöneldim bende, hayırlısıyla bayramdan sonra açtıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…