18 yaşından küçükler için Papara gibi banka önerisi

Skrpe1

Decapat
Daha fazla  
Papara gibi IBAN'i olan. Aileme mesaj gitmeden oyun falan alabilecegim. Aidat olmayan. Ailemin para gonderecebilecegi ve ATM'den para cekip yatirabilecegim bir banka ariyorum garanti ve İş Bankası İlk İmza düşündüm ailemin ziraat hesabi yok o yüzden Ziraat'i bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kurum var, ismini veremem, ön ödemeli kartlara çöküp kendi bünyelerine geçiriyorlar bu sıra, o yüzden ailenin onayıyla bilindik bir bankadan kendine kart çıkarttır ailenle birlikte. Ayrıca aile onaylı kart alman için o bankadan ailenin hesap açmasına gerek yok diye biliyorum.

Bir kurum var, ismini veremem, ön ödemeli kartlara çöküp kendi bünyelerine geçiriyorlar bu sıra, o yüzden ailenin onayıyla bilindik bir bankadan kendine kart çıkarttır ailenle birlikte. Ayrıca aile onaylı kart alman için o bankadan ailenin hesap açmasına gerek yok diye biliyorum.
Tamamdır zaten ailemin onayi var sadece harcamalarimi falan gormemeleri onemli

Halkbank. Veliyle gidip yetişkin hesabı açtırabilirsin. Herhangi bir kısıtlaması yok.

Halkbank'da da ailemin hesabi yok ama ailemin hesabinin olmasina ayni sekil gerek yoksa onu yapabilirim.

Halkbank. Veliyle gidip yetişkin hesabı açtırabilirsin. Herhangi bir kısıtlaması yok.

Halkbank'da da ailemin hesabi yok ama ailemin hesabinin olmasina ayni sekil gerek yoksa onu yapabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı