clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 955 Çözümler 10 17 Ağustos 2023 #11 Neyse arkadaşlar zaten hep babamla birlikte alıyorduk öylesine sormuştum. Şimdi doğum tarihimi yüksek girip illegallik yapmak istemiyorum.
Neyse arkadaşlar zaten hep babamla birlikte alıyorduk öylesine sormuştum. Şimdi doğum tarihimi yüksek girip illegallik yapmak istemiyorum.
biberlipilav Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon: POCO C40 4.00 GB RAM JLQ JR510 Octa-core max2.00GHz Android 11 MIUI 13.0.5 Stable Laptop: Asus Vivobook 15 Windows Microsoft 11 Home Single Language 12th Gen Intel™ i5-1235U, 1300 MHz, 10 Çekirdek, 12 Mantıksal işlemci Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2023 #12 Evet alışveriş yapabilirsin. Eğer 15 yaşından küçük isen doğrudan alışveriş yapılamıyor ama veline almak istediğin ürünü gösterip onun onayı ve bilgileri ile satın alınabilir.
Evet alışveriş yapabilirsin. Eğer 15 yaşından küçük isen doğrudan alışveriş yapılamıyor ama veline almak istediğin ürünü gösterip onun onayı ve bilgileri ile satın alınabilir.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #13 clarkberk dedi: Neyse arkadaşlar zaten hep babamla birlikte alıyorduk öylesine sormuştum. Şimdi doğum tarihimi yüksek girip illegallik yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangimiz yapmadık ki? Küçükken her oyunda öyle yapardık. Hala yapıyorum gerçi
clarkberk dedi: Neyse arkadaşlar zaten hep babamla birlikte alıyorduk öylesine sormuştum. Şimdi doğum tarihimi yüksek girip illegallik yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangimiz yapmadık ki? Küçükken her oyunda öyle yapardık. Hala yapıyorum gerçi