18 Yaşından Küçükler Nasıl Kriptopara Alabilir?

Blacker

Decapat
18 yaşından küçükler için kripto para alabileceğim bir site var mı? Para yatırmayı Papara ile yapacağım.

Öyle bir kâr etme amacım yok sadece deneyimlemek için istiyorum yatıracağım para da 100 TL'yi geçmez. 18 yaş altı için önerebileceğiniz site yok mu?
18 yaş altı hiçbir site almıyor senden kimlikli fotoğrafını vs. istiyorlar işler basit değil güvenlik en üst düzeyde. 100 TL'ye bu kitap setini al hayata bakış açın değişsin

Dolara yatırım yap.

Bilgisiz oldugun o kadar belliki

Kardesim 2 yildir bu isin icindeyim. Beni dinle eğer piyasadan anliyorsan ciddi guzel kazanc saglarsin eger bilgisizsen ilk once kendini bu işte gelistirmen lazim. Internette bir suru makale var. Param cok diyorsan binance.com'da kimlik kartsiz aciliyor diye biliyorum eskiden oyleydi ama limitli alis-satiş yapabilirsin.

Son düzenleme:
Ben ฿itcoin'in geleceğin para birimi olarak görüyorum, volatilitesi günümüzdeki kadar stabil kalamayacak çünkü (Kara para aklama, anlık uluslararası para aktarımı) için kullanılıyor. Gelecekte popülerliği yükseldikce volatilitesi de yükselecektir.
Investing.com.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…