MoNsTeR61 Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #1 15 yaşındayım bilgisayarmı yenileyeceğim. Faturası garantisi benim üzerime olacak yani[tabi olursa]. Uzun lafın kısası alış veriş yapabilir miyim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2016
15 yaşındayım bilgisayarmı yenileyeceğim. Faturası garantisi benim üzerime olacak yani[tabi olursa]. Uzun lafın kısası alış veriş yapabilir miyim.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2016 #2 Bende senin yaşlarında teknoloji marketlerinden çok alışveriş yaptım. Hiç yaş sormadılar genellikle adres ve telefon sorarlardı sen ödemeyi yaptıktan sonra sıkıntı yaratacaklarını düşünmüyorum.
Bende senin yaşlarında teknoloji marketlerinden çok alışveriş yaptım. Hiç yaş sormadılar genellikle adres ve telefon sorarlardı sen ödemeyi yaptıktan sonra sıkıntı yaratacaklarını düşünmüyorum.
MoNsTeR61 Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2016 #3 [çözüldü]