18 yaşından önce ehliyet başvurusu yapmak

Catflowers

Hectopat
Biliyorsunuz ki yeni yılda ehliyet almanın ücreti artacak. 18 yaşına yeni yılın ilk haftası gireceğim. Zamlı ücretten ödememek için kurs başvurusuna aralıkta kaydolabilir miyim, daha az para ödemem mümkün mü?

Artacak olan ücret sadece eğitim ücreti olmayacak o yüzden her türlü zam etki edecek. Firmayla anlaşıp parayı gönderip sonra başlıcam vs. dersen kabul edebilirler.

Mümkün değil. Hiçbir kurs da önden parayı alıp sonra kaydederiz demez. Kursların kontenjanları boş kalmıyor zaten. 18'e girdiğin gün kayıt yaptırabilirsin.

Zamanında Bilgisayar Kurdu (adını değiştirmiş herhalde, bulamadım) sınava başvuru zamanında 18 olunması gerekiyor demişti. O yüzden teoride olur. Pratikte ise olmaz. Kurslar yolacak tavuk ararken senden niye az para alsın? 14 saatlik eğitimi 14 saat veren kurs varsa belki onlar yapar.

Yapan yer olabilir. Sormadan bilemezsin. Ben olsam yapmazdım zaten gelip her türlü zamlı almak zorunda olacaksın.

Direkt nakit para almayı çoğu firma kabul eder. Zam geldiğinde belki başka bir firmaya gider, kartla taksitle öder vs. diye düşünerek kabul edebilirler.

Direkt nakit para almayı çoğu firma kabul eder. Zam geldiğinde belki başka bir firmaya gider, kartla taksitle öder vs. diye düşünerek kabul edebilirler.
Bakalım etrafımdaki tüm sürücü kurslarına yazıcam. Umarım kabul ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…