totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #11 Dostum isteseler de kayıt yapamazlar doğum gününe girmeden sistemde adın çıkmıyor zaten. Şimdi gidip parayı nakit versen kayıt işini 18 olunca yaparlar mı bilmiyorum, hiç denk gelmedim.
Dostum isteseler de kayıt yapamazlar doğum gününe girmeden sistemde adın çıkmıyor zaten. Şimdi gidip parayı nakit versen kayıt işini 18 olunca yaparlar mı bilmiyorum, hiç denk gelmedim.
5 5AhmetCK4 Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2023 #12 Catflowers dedi: Biliyorsunuz ki yeni yılda ehliyet almanın ücreti artacak. 18 yaşına yeni yılın ilk haftası gireceğim. Zamlı ücretten ödememek için kurs başvurusuna aralıkta kaydolabilir miyim, daha az para ödemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, ben önceden kayıt oldum 18 olunca kursa başlayabiliyosun zam gelmeden halletmeni öneririm.
Catflowers dedi: Biliyorsunuz ki yeni yılda ehliyet almanın ücreti artacak. 18 yaşına yeni yılın ilk haftası gireceğim. Zamlı ücretten ödememek için kurs başvurusuna aralıkta kaydolabilir miyim, daha az para ödemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, ben önceden kayıt oldum 18 olunca kursa başlayabiliyosun zam gelmeden halletmeni öneririm.