Yaş neredeyse 26 oldu boyum aynı seviyede, o zamanlar biraz takıntı yapmıştım ama şimdi umrumda değil, tek umrumda olan şey spora neden geç başladığım o konuda pişmanım.
Yaş neredeyse 26 oldu boyum aynı seviyede, o zamanlar biraz takıntı yapmıştım ama şimdi umrumda değil, tek umrumda olan şey spora neden geç başladığım o konuda pişmanım.
Yaş neredeyse 26 oldu boyum aynı seviyede, o zamanlar biraz takıntı yapmıştım ama şimdi umurumda değil, tek umurumda olan şey spora neden geç başladığım o konuda pişmanım.
Hocam süt için iyi boy uzatır. Ben Nesquik tercih ediyorum. Duayı da esirgemeyin derim. Bu arada boyunuz kısa değil hocam. Basketbol'da oynarsanız belki bir faydası olur.
dostum baya zaman geçmiş ama sorayım yinede şuan ne durumdasın bende 17 yaşındayım boyum 1.72 1.85 olmak için ne yaptın yazarsan iyi olur bende kafama taktım baya bu konuyu.
dostum baya zaman geçmiş ama sorayım yinede şuan ne durumdasın bende 17 yaşındayım boyum 1.72 1.85 olmak için ne yaptın yazarsan iyi olur bende kafama taktım baya bu konuyu.
18 yaşındayım boyum 175 cm. Babamın boyu 170, annemin 159 cm, amcalarımın ve dayımın boyları 175-180 arası ve kuzenim boyu 191 cm. (Kuzenim boyu 18 yaşında 187 idi 21 yaşına kadar 4 cm uzadı)