18 yaşından sonra boy uzar mı ?

AslanOnbir

Kilopat
Ocak ayında 18 yaşıma gireceğim. Boyum şu anda 1.78 CM. 18 yaşından sonra boy uzar mı? 10 CM'e kadar boy uzatmak istiyorum. Doğal olarak uzar mı veya boy uzatma teknikleri var mıdır? Doğal olarak uzarsa ne kadar uzayabilir? Yardımcı olabilir misiniz?

Ailemde abim 1.80'in üzerinde (tam olarak bilmiyorum ne kadar ama 1.80 CM'nin üzerinde), babam 1.75, ablam ve annem ise 1.70'in altında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük ihtimalle hayır. 1.80 olursan öp başına koy. 1.80 civarı erkek için ideal boy kanımca.

Benim boyum standartların üstünde ve bazen dar yerlerde çalışırken şekilden şekile girip sıkıntı yaşayabiliyorum, konforum bozuluyor. Fakat benden kısa arkadaşlar aynı yerde çok konforlu çalışabiliyorlar :) Boyun her zaman avantaj sağlamıyor kısacası.

Çok büyük ihtimalle hayır. 1.80 olursan öp başına koy. 1.80 civarı erkek için ideal boy kanımca.

Benim boyum standartların üstünde ve bazen dar yerlerde çalışırken şekilden şekile girip sıkıntı yaşayabiliyorum, konforum bozuluyor. Fakat benden kısa arkadaşlar aynı yerde çok konforlu çalışabiliyorlar :) Boyun her zaman avantaj sağlamıyor kısacası.

Boy uzatma teknikleri var mı peki ? Yalnızca doğal yol gerekmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı