Şimdi değil, ilerisi için aileden para geliyor. Para sıkıntı değil, Rusça biliyorum çok iyi bir şekilde. Öneriniz neler, menajerlik falan olur mu, yurt dışında sizce?
Rusça'yı sevdim bu yüzden öğrendim aynı zamanda oyunlara da ilgim var ancak futbolcu ya da başka birilerinin menajerliği nasıl olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur?
Şimdi değil, ilerisi için aileden para geliyor. Para sıkıntı değil, Rusça biliyorum çok iyi bir şekilde. Öneriniz neler, menajerlik falan olur mu, yurt dışında sizce?
Teog'dan sonra annemler söz vermişti. Beni Rusya'ya götürdüler 1 ay civarı kaldık. Ondan sonra her yaz tek başıma gittim. Toplam 7-8 ay orada kalıp, tekrar yaptım. Türkiye'de olduğum zaman da bakırköy'deki (İstanbul) kurslardan birine gittim.
1,5- 2 yıl içinde ana dilim gibi konuşabiliyordum.
Şimdi senin tam olarak neyi sevdiğini kimsenin bilmediği için bir şey söylemek zor. Mesela bana göre bir avukat olmalısın ancak sen bu mesleği sevecek misin ileriki yıllarda. Ya da bir dişçi ? Ya da midye satabilirsin sokaklarda .d
Ne yapmaktan hoşlanıyorsan ona göre bir iş seç. Anladığım kadarıyla paraya ihtiyacınız pek olmayacak. Rusya'ya taşınıp dil dersleri verebilirsiniz.