R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 4 Kasım 2023 #1 Normalde 21 yaşından sonra diyorlar ama bulunduğum bölgede çok maganda var. Yanımda kendimi korumak amacıyla silah bulundurmak istiyorum her ihtimale karşı. 18 yaşındayım. Ruhsatlı silah satın alabilir miyim?
Normalde 21 yaşından sonra diyorlar ama bulunduğum bölgede çok maganda var. Yanımda kendimi korumak amacıyla silah bulundurmak istiyorum her ihtimale karşı. 18 yaşındayım. Ruhsatlı silah satın alabilir miyim?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.752 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Kasım 2023 #2 Ruhsat almakta engel bulundurmayan her Türk vatandaşı 21 yaşını doldurmuş olmalı.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 4 Kasım 2023 #3 Stack dedi: Ruhsat almakta engel bulundurmayan her Türk vatandaşı 21 yaşını doldurmuş olmalı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler.
Stack dedi: Ruhsat almakta engel bulundurmayan her Türk vatandaşı 21 yaşını doldurmuş olmalı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler.