180-200 TL mouse önerisi

İsmail Çetin

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Matematik Öğretmeni
En fazla 200 TL kadar bütçem var. FPS ve Moba ikisini de oynuyorum. Çok fazla tuş olmasını istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G402 de baş parmağımızın olduğu tuş rahatsız etmez mi?
Eski mouse um ss kinzu v2 hatta ondan önceki de ss idi. Tıklama yerleri 5 6 ayda bozulmaya başlıyor. O yüzden ss hiç istemiyorum. İyi izlenim bırakmadı bende.
Logitech mouse kullandım ama kablosuz günlük işler için olanlarından.
Kalitesini biliyorum.

Anlıyorum. Yine değerlendiririm.
Peki bloody serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şahsen çok kaliteli ve yüksek performanslı bulmadım.

Bu bütçede Bloody tarafından alınacak bir mouse göremiyorum. Yani G402'ye rakip olacak. G402, G403, G303 modellerine bakabilirsin. G402 FPS için, G303 MOBA için tercih ediliyor. Ben bunların arasından yinede G402 öneririm. Ben de kullanıyorum ve oradaki tuş bir süreden sonra rahatsız etmiyor. Alışma sürecinde biraz rahatsız olabilirsin. O tuşu fazla kafana takma. Tabii ki bir mağazada deneyerek, görerek, dokunarak al. Bize uyan sana uymayabilir.

Eliniz büyük ise Steel Series rival serisi yada Logitech te olabilir ben sahsen 50 tl daha biriktirip razer alırdım en iyisi bir Media markt a gidin kendiniz deneyin hangisi rahatsa o sizin için daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı