kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:34 #1 İyi sosyaller. Honda Dio scooterim var. Satinca 450sr alma planim vardi. Takas teklifi geldi. Motor 2023 model 15 binde tramersiz. Yag sogutucusu 2025 modelinki ile degismis. Ufak tefek cizikleri var. Sizce takas etmeli miyim?
İyi sosyaller. Honda Dio scooterim var. Satinca 450sr alma planim vardi. Takas teklifi geldi. Motor 2023 model 15 binde tramersiz. Yag sogutucusu 2025 modelinki ile degismis. Ufak tefek cizikleri var. Sizce takas etmeli miyim?
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:36 #2 Yağ soğutucusu problemi giderilmişse alınabilir fena motor değil ama yedek parça problemini göz önünde bulundur.
Yağ soğutucusu problemi giderilmişse alınabilir fena motor değil ama yedek parça problemini göz önünde bulundur.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:37 #3 R3Coil dedi: Yağ soğutucusu problemi giderilmişse alınabilir fena motor değil ama yedek parça problemini göz önünde bulundur. Genişletmek için tıkla... Yani yedek parca problemi aklimda.
R3Coil dedi: Yağ soğutucusu problemi giderilmişse alınabilir fena motor değil ama yedek parça problemini göz önünde bulundur. Genişletmek için tıkla... Yani yedek parca problemi aklimda.
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:40 #4 kubicayir dedi: Yani yedek parca problemi aklimda. Genişletmek için tıkla... Güzel bir ustan varsa yedek parça da beklerim sorun olmaz dersen alınabilir bir dönem bende düşündüm ama yüksek CC kullandığım için tercih etmedim.
kubicayir dedi: Yani yedek parca problemi aklimda. Genişletmek için tıkla... Güzel bir ustan varsa yedek parça da beklerim sorun olmaz dersen alınabilir bir dönem bende düşündüm ama yüksek CC kullandığım için tercih etmedim.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:47 #5 R3Coil dedi: Güzel bir ustan varsa yedek parça da beklerim sorun olmaz dersen alınabilir bir dönem bende düşündüm ama yüksek CC kullandığım için tercih etmedim. Genişletmek için tıkla... Usta benim usta elimizden geliyor bu isler.
R3Coil dedi: Güzel bir ustan varsa yedek parça da beklerim sorun olmaz dersen alınabilir bir dönem bende düşündüm ama yüksek CC kullandığım için tercih etmedim. Genişletmek için tıkla... Usta benim usta elimizden geliyor bu isler.
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:47 #6 kubicayir dedi: Usta benim usta elimizden geliyor bu isler. Genişletmek için tıkla... O zaman kaçırma teklifi değenlendir ustam
kubicayir dedi: Usta benim usta elimizden geliyor bu isler. Genişletmek için tıkla... O zaman kaçırma teklifi değenlendir ustam
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:40 #7 R3Coil dedi: O zaman kaçırma teklifi değenlendir ustam Genişletmek için tıkla... Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gitmem lazim bakalim hayirlisiysa olsun.
R3Coil dedi: O zaman kaçırma teklifi değenlendir ustam Genişletmek için tıkla... Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gitmem lazim bakalim hayirlisiysa olsun.
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:42 #8 kubicayir dedi: Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gitmem lazim bakalim hayirlisiysa olsun. Genişletmek için tıkla... At otobüsün altına devam et, ben İstanbul'dan İzmir'e öyle getirmiştim, 2000 TL bir ödeme yapmıştım.
kubicayir dedi: Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gitmem lazim bakalim hayirlisiysa olsun. Genişletmek için tıkla... At otobüsün altına devam et, ben İstanbul'dan İzmir'e öyle getirmiştim, 2000 TL bir ödeme yapmıştım.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:56 #9 R3Coil dedi: At otobüsün altına devam et, ben İstanbul'dan İzmir'e öyle getirmiştim, 2000 TL bir ödeme yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bir bilet parasi alirlar diye dusunuyorum. Oda 1100 TL. Otobus firmasinda tanidik var daha uyguna da gelebilir.
R3Coil dedi: At otobüsün altına devam et, ben İstanbul'dan İzmir'e öyle getirmiştim, 2000 TL bir ödeme yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bir bilet parasi alirlar diye dusunuyorum. Oda 1100 TL. Otobus firmasinda tanidik var daha uyguna da gelebilir.