Maksimum bütçe 600-800. Bu fiyata da sadece 180 derece direksiyonlar var. Forza ETS falan oynuyorum. Sonradan bir parçasını değiştirerek 900 derece yapanlar var işe yararsa ben de yaparım belki. Almaya değer mi?
Maksimum bütçe 600-800. bu fiyata da sadece 180 derece direksiyonlar var. Forza ETS falan oynuyorum. Sonradan bir parçasını değiştirerek 900 derece yapanlar var işe yararsa ben de yaparım belki. Almaya değer mi?
Kişiden kişiye değişir ama bence değmez. Kendimde dahil kimde gördüysem 180 derece direksiyonlar 2-3 hafta oynanıp dolaba kaldırılıyor. Orada da çürümeyi bekliyorlar. Bence 2. el daha iyi dereceye sahip direksiyonlar düşünün. 270 aşağısı zevkli değil.
Evet. ben ETS2'yi sadece araba modlarıyla oynadığım için ayarlardan direksiyonu 180 dereceye çekip oynuyordum. ama tır sürmek istediğinde o zevki alamıyorsun.