180 derece direksiyon seti almaya değer mi?

422470

Hectopat
Maksimum bütçe 600-800. Bu fiyata da sadece 180 derece direksiyonlar var. Forza ETS falan oynuyorum. Sonradan bir parçasını değiştirerek 900 derece yapanlar var işe yararsa ben de yaparım belki. Almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonradan 900 olur ama 900 derece direksiyonlar kadar yumuşak olmayacak. Onu da bilmelisin. V5H Pro kullandım ben gayet zevk alıyordum ayar yapınca.

Maksimum bütçe 600-800. bu fiyata da sadece 180 derece direksiyonlar var. Forza ETS falan oynuyorum. Sonradan bir parçasını değiştirerek 900 derece yapanlar var işe yararsa ben de yaparım belki. Almaya değer mi?

Yarış oyunları için olabilir ama ETS için yeterli değil.

Kişiden kişiye değişir ama bence değmez. Kendimde dahil kimde gördüysem 180 derece direksiyonlar 2-3 hafta oynanıp dolaba kaldırılıyor. Orada da çürümeyi bekliyorlar. Bence 2. el daha iyi dereceye sahip direksiyonlar düşünün. 270 aşağısı zevkli değil.

Çok yoğun oynuyorsan bu oyunları tad vermez ama bazı ayarlarla az da olsa zevk alınır imkan varsa yüksek dereceli bir şeylere bakınız.

Ağırlıklı olarak Forza oynarım 600TL de az para değil aldıktan sonra oynamamak olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…