180 derece direksiyonu 900 derece yapmak

Elimde direksiyon seti yok, direksiyon mekanizması derken neyi kastettiniz?

Encoder ile yaparsam Encoder'ın içinde kendi Feedback'i oluyor mu başka bir şey yapmama gerek oluyor mu?

Mekanizma derken direksiyonu takmak, sistem için kutu yapmak; kısacası elektronik aksan hariç genel sistem.
Force feedback için bir de motor sürücü kartı lazım sanırsam.

Mekanizma derken direksiyonu takmak, sistem için kutu yapmak; kısacası elektronik aksan hariç genel sistem.
Force feedback için bir de motor sürücü kartı lazım sanırsam.

Mekanizma konusunda sıkıntım yok yaparım, Force feedback de istemiyorum şu anlık, Rotary encoder alsam jumper kablolar ile Arduino Leonardo'ya bağlayıp kullanabilir miyim?

Mekanizma konusunda sıkıntım yok yaparım, Force feedback de istemiyorum şu anlık, Rotary encoder alsam jumper kablolar ile Arduino Leonardo'ya bağlayıp kullanabilir miyim?
Rotary encoderların hassaslık bakımından potansiyometrelerden farkı olacağını sanmam, en mantıklısı encoderli motor kullanmak. Devrenize bir de açıp kapatmak için anahtar koyun yoksa direksiyon sapıtıyor sağa sola dönmüyor.

Mustafa Soydaş adlı kanaldan bakarak yapabilirsiniz.

Encoderlı motor hangileri oluyor, link atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…