180 derece direksiyonu 900 derece yapmak

180 derecelik potu çıkarıp yerine çok turlu pot takınca direksiyon setinin çipi bu artışı algılayacak mı peki?
Algılar. Sonuçta potansiyometre. Sağa sola çevirdikçe voltajı artar azalır yani bir değer verir. Ancak sorun burada değil. Joystick uygulamaları üzerinden veya Windows USB oyun denetleyicilerini kur seçeneğinden kurabilirsiniz. Bunun için uygulamayı açın. Direksiyonu takın. Sonrasında ayarlama gibi bir seçenek olacaktı. Ona basınca diyor zaten direksiyonu tam orta noktada tutun diye. Sonrasında da en fazla dönmesini istediğiniz yere kadar döndürüp kaydediyordunuz. İnternette böyle yapanı görmüştüm ancak hiç direksiyon ile denememiştim. Birkaç yıl önce potansiyometreyi sadece takıp XBOX360 Emulator programı üzerinden denemiştim..

Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ettim şimdi aynı projeyi bende yapıyorum potansiyometre ile fakat bende de kablo dolaştı siz kabloyu geçirdiğiniz deliği tam olarak nereden açtınız.

Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ettim şimdi aynı projeyi bende yapıyorum potansiyometre ile fakat bende de kablo dolaştı siz kabloyu geçirdiğiniz deliği tam olarak nereden açtınız.
Kardeşim kablolar çıkıyor ya normalde oradan çıkart ve kartını sabitle bir yere direksiyonun içindeki kartı dışarıya alman lazım videomu izlersen biraz anlarsın

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum ama Snopy v5h veya snopy usb v18direksiyon seti veya jwın USB 5700 alacaktım öncelikle hangisini almalıyım.

Direksiyon setini aldıktan sonra 900 derce veya tabiri caizse G29 ayarında dönen bir direksiyon seti yapmak istiyorum bana detaylıca anlatabilir misiniz bu bahsettiğiniz potans encoder falan anlamadım ama tamirat sök tak falan elim yatkındır yapabilirim sadece işin mantıpını anlamam lazım.

Birde böyle birşey var bunumu alsam ki hiç uğraşmadan dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Logitech Siyah Direksiyon Seti Az Kullanılmış Online Satın Al

Videosu da bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır Arduino da gerek.

Emin miyiz, @Affansen @NothingGood.

Hocam merhaba bende bugün Snopy V5H aldım 180TL'ye sadece vites el freni yok bunu nasıl gerçek araba direksiyonu gibi yapabiliriz genelde drift oyunlarında kullanacağım en uygun maliyetli neler yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim @Affansen @Akif9748

Önemli değil, hayırlı olsun, tabiki edebilirsin yardımcı olurum
Hocam Merhaba Bende de snopy v5h var bende yapmak istiyorum nasıl yaparız yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Kardeşim youtube hesabımda yapım videosu var birazcık mekanik askamdan anlıyosan çok basit yapması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…