180 derece direksiyonu 900 derece yapmak

Arduino Leonardo veya Pro Micro'nun RX-tx pinlerine şemadan yararlanarak uygun bağlantıları yapıyorsunuz ve bilgisayardan yazılım atıyorsunuz. Takıldığınız yerde söyleyin.

Hocam elimde Arduino UNO ve NodeMCU var bunlardan biriyle yapma şansım var mı illa leonardo ya da micromu alacağım

Konu geçmiş biliyorum geri topluyor mu direksiyonu bir de yapılış viedosu var mı?

Konu geçmiş biliyorum geri topluyor mu direksiyonu bir de yapılış viedosu var mı?

İyi bir para lazım FFB yapabilmek için ben yaptım fakat bayağı uğraştırıcı oldu Thrustmaster seviyesine geldi cihaz ama ciddi bir elektronik bilgisi ve bitpazarı gezmeniz gerekecek.

1.5k yı gözden çıkarmanız lazım.
Hocam sizler nasıl yaptınız ? Snopy V5H aldım bende. Sadece POT değiştirip başlamak istiyorum ama ileride sanırım farklı şeylerde deneyebilirim.

Hocam sizler nasıl yaptınız ? Snopy V5H aldım bende. Sadece POT değiştirip başlamak istiyorum ama ileride sanırım farklı şeylerde deneyebilirim.
Snopy V5H larda genelde 10K pot oluyor. 10K 10 tur POT alsam direk lehimlerini çözüp değiştirsem ve kilidi kırsam işlem tamam olmuş oluyor mu ?

İyi bir para lazım FFB yapabilmek için ben yaptım fakat bayağı uğraştırıcı oldu Thrustmaster seviyesine geldi cihaz ama ciddi bir elektronik bilgisi ve bitpazarı gezmeniz gerekecek.
Arduino UNO ile olur mu yoksa illa Leonardo mu gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…