U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 1 Aralık 2022 #11 barissyaa dedi: Medipol Üniversitesi 4 yıllık bölüm geldi İngilizce hazırlıktayım şu an yetişti Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim. Hangi bölüm? Sıfırdan mı başlayıp yetiştiniz temel olmadan?
barissyaa dedi: Medipol Üniversitesi 4 yıllık bölüm geldi İngilizce hazırlıktayım şu an yetişti Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim. Hangi bölüm? Sıfırdan mı başlayıp yetiştiniz temel olmadan?
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 1 Aralık 2022 #12 UğurDündar dedi: Tebrik ederim. Hangi bölüm? Sıfırdan mı başlayıp yetiştiniz temel olmadan? Genişletmek için tıkla... Evet lojistik yönetimi %100 burslu ingilizce sıfırdan başladım tyt mat kastım ayt mat 4-5 tane yaptım hedefimde oydu. Ancak Edebiyat 23 Net Türkçe 34 sosyal 15 geldi sözele abandım
UğurDündar dedi: Tebrik ederim. Hangi bölüm? Sıfırdan mı başlayıp yetiştiniz temel olmadan? Genişletmek için tıkla... Evet lojistik yönetimi %100 burslu ingilizce sıfırdan başladım tyt mat kastım ayt mat 4-5 tane yaptım hedefimde oydu. Ancak Edebiyat 23 Net Türkçe 34 sosyal 15 geldi sözele abandım