180 Hz destekli Type-C to DP dönüştürücü tavsiyesi

Hocam işte tek sorunum NVIDIA Denetim Masası'nın PhysX bölümünde NVIDIA kartın herhangi bir çıkışı gözükmüyor. Bundan aylar önce bu sorun üzerine bir konu açmıştım gözükmüyor gibisinden. Bir kişi bazı modellerde gözükmüyor typc-DP kablosuyla denersen olur demişti. Maalesef o zamanlar monitörüm yoktu deneme fırsatım olmadı. Yarın veyahut öbürgün deneyeceğim bakalım.

Tüm çıkışlar dahilide gözüküyorda NVIDIA da bir çıkış yok demektir. Monitör bağladıktan sonra çıktığını hiç görmedim.

Tüm çıkışlar dahilide gözüküyorda NVIDIA da bir çıkış yok demektir. Monitör bağladıktan sonra çıktığını hiç görmedim.

Vallahi benim de hiçbir fikrim yok. Gözükürse sevineceğim, gözükmezsede sıkıntı yok. Bu arada gözükmezse vs. performans düşmez değil mi?

Vallahi benim de hiçbir fikrim yok. Gözükürse sevineceğim, gözükmezsede sıkıntı yok. Bu arada gözükmezse vs. performans düşmez değil mi?

Gözükseydi performans artardı. Gözükmezse aynı stabil şekilde devam eder performans düşüş olmaz.

Gözükseydi performans artardı. Gözükmezse aynı stabil şekilde devam eder performans düşüş olmaz.

O zaman sıkıntı yok ya. Dediğim gibi aylar önceki arkadaş "typc-DP ile deneyebilirsin. Daha önce böyle gördüğüm olmuştu."demişti. Ona güvendim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…