180 Hz bir monitör aldım bir tane daha monitörüm var. 1 haftadır kullanıyorum ve DP ile kullanıyorum monitörü diğer monitörüm ise HDMI ile bağlı. Eski oyunlara gireyim dedim CS ve GTA SA oynadım. Monitörümde bir kasma fark ettim. Ayarlara baktığımda monitör 60Hz'e düşmüştü. Yükseltmeye çalıştım. Maksimum 120 Hz'e çıkıyor. DP ile bağlı olmasına rağmen Aygıt Yöneticisi'nden HDMI ile bağlı olarak gözüküyor. Diğer monitörü sistemden sökünce düzeliyor ama geri takınca yine 120 Hz'e dönüyor.
rx 580. ilk aldığımda 180 hz kullanabiliyodum. o oyunlarından biri yaptığına eminim. en çok gta sa dan şüpheleniyorum. oyunu ilk açarken ekran kartı seçmemi istemişti. ve 2 tane rx 580 gözüküyodu
sadece bu oyunda oluyo. ve şu anda gta sa nın yaptığından eminim. bir ekrandan monitör ayarlarını bir ekrandan da oyunu açtım. oyuna girip çıkarken 1 saniyeliğine monitörün yenileme hızı ile oynuyo. ama şu anda ben ne yaparsam yapayım monitörüm 120 hz de kitlendi. oyundan çıksamda çıkmasamda. 120 hz den yukarı çıkmıyo
E ben artık monitörü 120hz mi kullancam. Ne denediysem olmadı. Sadece tek ekran kullanırsam 180hz e erişebiliyorum. İkinci ekranı takınca 120hz e geri dönüyo. Çözümü yokmu
E ben artık monitörü 120Hz mi kullanacağım. Ne denediysem olmadı. Sadece tek ekran kullanırsam 180Hz'e erişebiliyorum. İkinci ekranı takınca 120Hz'e geri dönüyor. Çözümü yok mu?