SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 180 Hz aldığım monitor 60 Hz veriyor, ekran kartım GT430. sebebi nedir?
Çözüm Damon Salvatore 26 Haziran 2025 HDMI ile 120 Hz alman gerekirdi, yeni çözünürlük oluşturup 1080p 120 Hz yapmayı dener misin?
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.324 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #41 SwagnOhio dedi: Hocam yemin ben size SS atmaya çalışıcağım çünkü gerçekten 140 FPS alıyordum şimdi bir daha deneyeceğim ve ekran krtım gerçekten çöp termal macunu bile 8 yıllık. Genişletmek için tıkla... Oha hocam kaç derece oynuyorsunuz 100 falan mı? Artı 0 Eksi
SwagnOhio dedi: Hocam yemin ben size SS atmaya çalışıcağım çünkü gerçekten 140 FPS alıyordum şimdi bir daha deneyeceğim ve ekran krtım gerçekten çöp termal macunu bile 8 yıllık. Genişletmek için tıkla... Oha hocam kaç derece oynuyorsunuz 100 falan mı?
KS KS SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #42 nedensevilmedik dedi: Oha hocam kaç derece oynuyorsunuz 100 falan mı? Genişletmek için tıkla... Gerçekten hiç bakmadım fakat bu ekran kartı çok garip FPS'ler alıyor LoL'de az önce orta grafiklerde 100 FPS akıcı oynadım dropsuz. nedensevilmedik dedi: Oha hocam kaç derece oynuyorsunuz 100 falan mı? Genişletmek için tıkla... Kimseye yalan borcumuz yok hocam. Dosya Ekleri 1750959377754.png 1,6 MB · Görüntüleme: 15 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
nedensevilmedik dedi: Oha hocam kaç derece oynuyorsunuz 100 falan mı? Genişletmek için tıkla... Gerçekten hiç bakmadım fakat bu ekran kartı çok garip FPS'ler alıyor LoL'de az önce orta grafiklerde 100 FPS akıcı oynadım dropsuz. nedensevilmedik dedi: Oha hocam kaç derece oynuyorsunuz 100 falan mı? Genişletmek için tıkla... Kimseye yalan borcumuz yok hocam.
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 556 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #43 SwagnOhio dedi: Gerçekten hiç bakmadım fakat bu ekran kartı çok garip FPS'ler alıyor LoL'de az önce orta grafiklerde 100 FPS akıcı oynadım dropsuz. Kimseye yalan borcumuz yok hocam. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini açıp SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
SwagnOhio dedi: Gerçekten hiç bakmadım fakat bu ekran kartı çok garip FPS'ler alıyor LoL'de az önce orta grafiklerde 100 FPS akıcı oynadım dropsuz. Kimseye yalan borcumuz yok hocam. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini açıp SS atar mısınız?
KS KS SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #44 navnmoya dedi: Masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini açıp SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam atayım. navnmoya dedi: Masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini açıp SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam istediğiniz fotoğrafı attım. Son düzenleme: 26 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
navnmoya dedi: Masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini açıp SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam atayım. navnmoya dedi: Masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini açıp SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam istediğiniz fotoğrafı attım.
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 556 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #45 SwagnOhio dedi: Tabii hocam atayım. Eki Görüntüle 2521369 Hocam istediğiniz fotoğrafı attım. Genişletmek için tıkla... Kran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini SS istedim hocam. Artı 0 Eksi
SwagnOhio dedi: Tabii hocam atayım. Eki Görüntüle 2521369 Hocam istediğiniz fotoğrafı attım. Genişletmek için tıkla... Kran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri sekmesini SS istedim hocam.