Pysi Developer
Hectopat
Bu fiyata F/P akıllı saat varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.
LS05 tam anlamıyla sadece saati gösteriyor. Ölçüm yaptığı veriler hatalı.İkinci el Haylou LS05 bakın hocam. Dolapta vs bakabilirsiniz bende Dolap’tan aldım. Gayet iyi fiyatına göre.
Bir kolumda Apple Watch ve bir kolumda LS05 varken ölçümler yaptım. Hem yürürken hem otururken. Her seferinde de maksimum 2 farkla doğru ölçtü. Adım sayarda birebir çalışıyor. Uyku takibinden de tamamıyla eminim. Ürünü boş yere aşağılamanın mantığı yok.
Ben de hem Huawei Watch GT 3 Pro ile hem de Apple Watch Series 3 ile kıyasladım. Arada epey fark çıktı her seferinde.Bir kolumda Apple Watch ve bir kolumda LS05 varken ölçümler yaptım. Hem yürürken hem otururken. Her seferinde de maksimum 2 farkla doğru ölçtü. Adım sayarda birebir çalışıyor. Uyku takibinden de tamamıyla eminim. Ürünü boş yere aşağılamanın mantığı yok.
Sizin kolunuzdaki saat bozukmuş demek ki hocam. Benim kolumda LS05’i bir aydır kullanıyorum ve dediğim gibi hala gayet düzgün bir şekilde ölçümler yapıyor ve cihazın pili 20 güne yakın gidiyor. Ben çok memnunum cihazdan.Ben de hem Huawei Watch GT 3 Pro ile hem de Apple Watch Series 3 ile kıyasladım. Arada epey fark çıktı her seferinde.
Evet belki de bendeki sorunludur. Ayrıca pili gayet iyi dediğiniz gibi.Sizin kolunuzdaki saat bozukmuş demek ki hocam. Benim kolumda LS05’i bir aydır kullanıyorum ve dediğim gibi hala gayet düzgün bir şekilde ölçümler yapıyor ve cihazın pili 20 güne yakın gidiyor. Ben çok memnunum cihazdan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.