Murat Sivritaş Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 12 19 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar sistem özelliklerim ekran kartı önerir misiniz bütcem 180TL. İşlemcim: Intel Core Q6600 2.4 GHz. 4 GB RAM var. Anakartım: Gigabyte G41MT-D3.
Arkadaşlar sistem özelliklerim ekran kartı önerir misiniz bütcem 180TL. İşlemcim: Intel Core Q6600 2.4 GHz. 4 GB RAM var. Anakartım: Gigabyte G41MT-D3.
Ryhme_89 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 370 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #2 Biraz zor o fiyata bulmak. Artı 0 Eksi
KS KS Murat Sivritaş Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 12 19 Ağustos 2020 #3 Ryhme_89 dedi: Biraz zor o fiyata bulmak. Genişletmek için tıkla... bende arıyorum bana yardımcı olurmusun Artı 0 Eksi
Ryhme_89 dedi: Biraz zor o fiyata bulmak. Genişletmek için tıkla... bende arıyorum bana yardımcı olurmusun
Ryhme_89 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 370 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #4 Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Artı 0 Eksi
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
KS KS Murat Sivritaş Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 12 19 Ağustos 2020 #5 Ryhme_89 dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... bana gddr3 lazım bu benim anakarta olmaz Artı 0 Eksi
Ryhme_89 dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... bana gddr3 lazım bu benim anakarta olmaz
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Ağustos 2020 #6 Ekran kartı ile RAM'in bir alakası yok. Ekran kartında DDR3 seçmek zorunda değilsiniz, anakartınız ile uyumlu. O DDR3 yazan RAM'i ifade ediyor, DDR3 RAM takabilirsiniz yani. Ekran kartında fark etmiyor. Artı 0 Eksi
Ekran kartı ile RAM'in bir alakası yok. Ekran kartında DDR3 seçmek zorunda değilsiniz, anakartınız ile uyumlu. O DDR3 yazan RAM'i ifade ediyor, DDR3 RAM takabilirsiniz yani. Ekran kartında fark etmiyor.
Ryhme_89 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 370 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #7 Caner Uncu dedi: Ekran kartı ile RAM'in bir alakası yok. Ekran kartında DDR3 seçmek zorunda değilsiniz, anakartınız ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Ekran kartı ile RAM'in bir alakası yok. Ekran kartında DDR3 seçmek zorunda değilsiniz, anakartınız ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor.
KS KS Murat Sivritaş Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 12 19 Ağustos 2020 #8 Caner Uncu dedi: Ekran kartı ile RAM'in bir alakası yok. Ekran kartında DDR3 seçmek zorunda değilsiniz, anakartınız ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... hayır onla alakası yok ping girişleri benim anakartıma uymuyo daha önce denedim Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Ekran kartı ile RAM'in bir alakası yok. Ekran kartında DDR3 seçmek zorunda değilsiniz, anakartınız ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... hayır onla alakası yok ping girişleri benim anakartıma uymuyo daha önce denedim
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 19 Ağustos 2020 #9 O fiyata anca GT 710 1 GB bulursunuz. O fiyata alınacak hiç bir kart ile de oyun oynayamazsınız. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Artı 0 Eksi
O fiyata anca GT 710 1 GB bulursunuz. O fiyata alınacak hiç bir kart ile de oyun oynayamazsınız. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Ryhme_89 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 370 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #10 Ve bu DDR3. Artı 0 Eksi