180 TL gamepad önerisi

Toxic

Kilopat
Daha fazla  
Çok iyi bir şey beklemiyorum. İşimi görsün yeter. Şimdiki kullandığım gamepad 10 liralık ve tuşlar normal bir gamepade göre aşırı sert. Başlıkta da yazdığım gibi bütçem 180 TL.

Çok iyi bir şey beklemiyorum. İşimi görsün yeter. Şimdiki kullandığım gamepad 10 liralık ve tuşlar normal bir gamepade göre aşırı sert. Başlıkta da yazdığım gibi bütçem 180 TL.

Size tavsiyem orijinal olmayan yan sanayi DualShock 4 almanız ben aldım ve gayet güzel kullanıyorum.

Size tavsiyem orijinal olmayan yan sanayi DualShock 4 almanız ben aldım ve gayet güzel kullanıyorum.

Onlar kablosuz mu? Yan sanayi olanları. Kablosuz ise Wireless performansı nasıl?

Yan sanayi ürünlerine hiç güvenemiyorum Logitech daha mantıklı şu an ama onun için 1-2 hafta beklemem gerek.

Acelesi yoksa Logitech F310 alınmalı kesinlikle. İndirimlerde 180tl'ye kadar düşüyor.

Letgo'da Logitech F710'lar var onlara bakabilirsiniz ben temiz 210 TL'ye aldım 1 aylık temiz bir şey bulabilirsiniz Letgo'ya ya da sahibindene bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…