T Toxic Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 249 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #11 eskilerin meraklisi dedi: Ekteki ürünü öneririm hocam fiyatına göre işini fazlasıyla görüyor, çakma fakat dandik bir ürün değil. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Çakma ürünlere çok güvenemiyorum ya 1 ay sonra elimde kalma olasılığı var diye düşünüyorum.
eskilerin meraklisi dedi: Ekteki ürünü öneririm hocam fiyatına göre işini fazlasıyla görüyor, çakma fakat dandik bir ürün değil. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Çakma ürünlere çok güvenemiyorum ya 1 ay sonra elimde kalma olasılığı var diye düşünüyorum.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #12 Toxic dedi: Acelem yokta küçük geldi gözüme. Genişletmek için tıkla... Normal boyutta aslında, küçük değil. Fotoğraflarda öyle çıkmıştır.
Toxic dedi: Acelem yokta küçük geldi gözüme. Genişletmek için tıkla... Normal boyutta aslında, küçük değil. Fotoğraflarda öyle çıkmıştır.
Y Yiğit_880 Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 125 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #13 Pxn dedi: Onlar kablosuz mu? Yan sanayi olanları. Kablosuz ise Wireless performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... İster kablosuz ister kablolu kullan ben kablolu kullanıyorum fakat kablosuzda gayet iyi.
Pxn dedi: Onlar kablosuz mu? Yan sanayi olanları. Kablosuz ise Wireless performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... İster kablosuz ister kablolu kullan ben kablolu kullanıyorum fakat kablosuzda gayet iyi.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #14 Trust GXT 540 Yula (Bunu öneririm aralarından.) Logitech F310 (Bence gereksiz pahalı.) Monster Pusat Pro (Sadece kablolu çalışıyor, bluetooth'u bozuk.) Bunlara bakabilirsin.
Trust GXT 540 Yula (Bunu öneririm aralarından.) Logitech F310 (Bence gereksiz pahalı.) Monster Pusat Pro (Sadece kablolu çalışıyor, bluetooth'u bozuk.) Bunlara bakabilirsin.