Bu bütçeye önerebileceğiniz bir gamepad var mı? Windows 10'da kullanacağım ve kablosuz çalışırsa çok daha iyi olur.
DS3 ve Elden Ring oynamak için kullanacağım.
Evet ben bu kolu dolaptan 80 tlye aldım 0 olarak. Aldığım kişi de 4 5 tane daa vardı hemen satıldılar ürün gerçekten çok sağlam orjinal dual shock3 ten daha iyi hissiyat titreşim joystickler ozellikle tetiklerin hassasiyeti mukkemmeldi vs. ama şöyle bir sıkıntı var sadece ps3 için üretilmiş pc de kullanmak istersek kablolu bir sekilde bir program sayesinde kolayca kullanabiliyoruz ve bence bu eleman da benim aldığım yerden almış almak isteyene öneririm. Hepsi buradada sıfırıda var yorumlara ordan bakabilirler.
Evet ben bu kolu dolaptan 80 TL'ye aldım 0 olarak. Aldığım kişi de 4 5 tane daa vardı hemen satıldılar ürün gerçekten çok sağlam orijinal Dual shock3'ten daha iyi hissiyat titreşim joystickler ozellikle tetiklerin hassasiyeti mukkemmeldi vs. ama şöyle bir sıkıntı var sadece PS3 için üretilmiş PC de kullanmak istersek kablolu bir sekilde bir program sayesinde kolayca kullanabiliyoruz ve bence bu eleman da benim aldığım yerden almış almak isteyene öneririm. Hepsi buradada sıfırıda var yorumlara oradan bakabilirler.
Güzel. bir site var ordan baktığımda 0 dan 100 e kadar tetik hasassiyetinu ölçüyor örneğin 10 20 30 40 falan diye ama benim kolda bir sıkıntı var galiba sol tetik sorunsuz ama sağ tetik bazen çok oynadığımda 0 yerine direk 30 dan baslayip 40 50 diye 100 e kadar çıkıyor bence bu bile gayet yeterli ama siz bilirsiniz ben gow oynadım sadece çok tatmin etti tetiklerde belli ediyordu kendini ama ürün eski şahsen bence 100den fazla verecekseniz ve titreşim önemsiz ise f310 alın ama titreşim önemliyse max 150 tl eder size verdiği kalite baya iyi ama sonuçta eski üretim ps3 kolu.