180 TL mouse önerisi

Makaleler
2
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
3 Yıldır sorunsuz kullandığım Bloody A90 mousem bozulduğu için yeni mouse alacağım. Çoğu kişi Rival110 ile G102 dediler. Sizin daha iyi öneriniz var mıdır? Yoksa bu ikisinden hangisi?

Mouse işi ergonomi işidir. Eğer ki deneme şansınız olsaydı, beğendiklerinizi sorar, biz ona göre yanıt verirdik. Ama malum virus var. Herkes kendine göre öneri sunacaktır. Ben SS Rival 105 ve Gigabyte M4 öneririm. Gigabyte indirim ile birlikte 150 TL'ye kadar düşüyor.

Bende Bloody serisinden bir mouse var üzerine çay döktüm ve garip garip hareketler sergilemeye başladı. Tıkladı tıklamadı falan. İçini açtım ıslak mendille sildim (çay şekerliydi, şireyi temizledim) güzelce fön makinesiyle kurutup takıştırdım. İlk günki gibi. Tavsiye ederim. Ayaklarının metal olması müthiş bir pad sürtünme hissiyatı sağlıyor. Tavsiye ederim. Ama yok dersen kesinlikle Zowie veya Steelseries bak..

Logitech G102 Prodigy orta boy & küçük eller için ideal. Rival model fareler kambur oluyor, özellikle eliniz uygun değilse uzun kullanımda avuç içinde ağrı yaratabiliyorlar.

Elim biraz küçük sayılır gibi.
Bende Bloody serisinden bir mouse var üzerine çay döktüm ve garip garip hareketler sergilemeye başladı. Tıkladı tıklamadı falan. İçini açtım ıslak mendille sildim (çay şekerliydi, şireyi temizledim) güzelce fön makinesiyle kurutup takıştırdım. İlk günki gibi. Tavsiye ederim. Ayaklarının metal olması müthiş bir pad sürtünme hissiyatı sağlıyor. Tavsiye ederim. Ama yok dersen kesinlikle Zowie veya SteelSeries bak.

Zaten kullandığım mouse Bloody A9 üstüne soda döküldü sildim falan ama 4 defa tıklıyorum 2'sini algılıyor.
Mouse işi ergonomi işidir. Eğer ki deneme şansınız olsaydı, beğendiklerinizi sorar, biz ona göre yanıt verirdik. Ama malum virus var. Herkes kendine göre öneri sunacaktır. Ben SS Rival 105 ve Gigabyte M4 öneririm. Gigabyte indirim ile birlikte 150 TL'ye kadar düşüyor.

Bir bakıcam teşekkür ederim.
Rival 110 der tek geçerim.

Evet çoğu yerde Rival 110 gördüm ama pahalı ya 200 TL olmuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı