180 TL Sessiz 3,5" Harddisk Önerisi

Onur Saydam

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525095460
Merhaba arkadaşlar, 180 Lira bütçem var. 500 GB veya 1 TB harddisk almak istiyorum, ama sesten çok rahatsız oluyorum ve bu yüzden sizin önerinizi istiyorum. Sırf ses ve titreşim olmaması için 5400 RPM almayı düşünüyorum. O zaman da performans kaybı olacak diye ikilemdeyim.
120 GB SSD alsam yeterli olmayacak, en azından 240 olmalı. Okuduysanız lütfen cevaplayın, hangi harddiski kullanıyorsunuz ve ne kadar ses yapıyor belirtiniz. Önerileriniz nelerdir?

Bütçenizi biraz yükselterek 1TB WD Green alabilirsiniz. Ama bütçenizi artırırsanız 240GB SSD'de alabilirsiniz, bunuda hesaba katmanızda fayda var. Bu arada bilgisayarımda WD Black ve WD Green serisi disk kullanıyorum. Black olan oyundaki her kaplama yüklendiğinde ses yapar o derece sesli bi' disktir, Green ise depolama amaçlı üretildiğinden dolayı fazlasıyla sessiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı