UmutCan10 Hectopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #11 Tamamdır. Çok teşekkür ederim yardımınız için. B2100 setini alacağım gibi.
Furkan Tonbul Megapat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 409 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 10 Haziran 2018 #12 UmutCan10 dedi: 180 TL'ye kadar bütçe var. Klavye ve fare arıyorum. A4tech Bloody B2100 düşünüyorum. Sizce nasıldır? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Cooler Master Devastator 2 Kırmızı olanından kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim.
UmutCan10 dedi: 180 TL'ye kadar bütçe var. Klavye ve fare arıyorum. A4tech Bloody B2100 düşünüyorum. Sizce nasıldır? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Cooler Master Devastator 2 Kırmızı olanından kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim.
UmutCan10 Hectopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2018 #13 Furkan Tonbul dedi: Cooler Master Devastator 2 Kırmızı olanından kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mouse biraz küçük olduğundan şüphelerim var.
Furkan Tonbul dedi: Cooler Master Devastator 2 Kırmızı olanından kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mouse biraz küçük olduğundan şüphelerim var.
Furkan Tonbul Megapat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 409 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 11 Haziran 2018 #14 UmutCan10 dedi: Mouse biraz küçük olduğundan şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu bir çok yerde ben de okumuştum fakat eli kürek gibi olan bir insan olarak benim elime küçük gelmedi.
UmutCan10 dedi: Mouse biraz küçük olduğundan şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu bir çok yerde ben de okumuştum fakat eli kürek gibi olan bir insan olarak benim elime küçük gelmedi.