Hocam fotoğraftan ne kadar anlayabilirsiniz performansı bilmiyorum ama merakınızı gidermek adına bir iki resim atayım şöyle. Işık sızması söz konusu değil, fotoğraflarda renklerin ne kadar net ve keskin olduğunu anlaman zor ama gönül rahatlığıyla mükemmel ve keskin bir görüntü aldığımı söyleyebilirim. Oyun performansı ise söylenecek söz yok, 1ms tepkime süresini hissedebiliyorsunuz, IPS panel olması, aklınızda bu konuda problem yaratmasın.
Eki Görüntüle 851578
Eki Görüntüle 851580
Eki Görüntüle 851582
Eki Görüntüle 851584
Eki Görüntüle 851586
Eki Görüntüle 851587
Eki Görüntüle 851588
Hocam bu sorunuza cevap vermeyi unutmuşum, affedersiniz. Monitörün ODS ayarları üstünden 144Hz seçeneğini seçmeniz gerekiyor, evet bu doğru ama görüntüde soluklaşma, ışık sızması gibi sorunlar yaşanmıyor. Monitörün bir sürü aktifleştirebileceğiniz özelliği var, 1ms tepkime süresinden tutun, FreeSync desteğine kadar her bir seçeneği kendiniz açıyorsunuz. Bunlar hiçbir şekilde görüntüde bir probleme yol açmıyor, ODS menüsü gerçekten çok zengin ve özelleştirme imkanı sunuyor. Hoparlörü gayet yeterli, son olarak ise CS:GO ve Valorant oynuyorum. CS:GO'ya ağırlık veriyorum. LE-LEM arası git gel yapıyorum ve FPS oyunlarındaki deneyimi gerçekten çok iyi, özellikle LoL oynarken aşırı keyif aldım, renkler gerçekten çok canlı. Gerçekten tereddüt etmeden alabileceğiniz bir ürün. Başka bir sorunuz olursa yardımcı olurum.