Docthirst Megapat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #1 Intel Kaby Lake G4560 3.5 GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD 500W Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Büyük ihtimalle bu sistemi alıcam fakat kuşkularım var açıkçası. Teknobiyotik sitesi güvenilir midir? Birde bu fiyata daha iyi sistem dizilebilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2017
Intel Kaby Lake G4560 3.5 GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD 500W Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Büyük ihtimalle bu sistemi alıcam fakat kuşkularım var açıkçası. Teknobiyotik sitesi güvenilir midir? Birde bu fiyata daha iyi sistem dizilebilir mi ?
Erdem_Özdemir Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 458 Çözümler 2 Yer Samsun/Bafra Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #2 Site güvenilir. Toplama aşşağı yukarı aynı olur. Alabilirsiniz.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #3 Sistem gayet iyi, alınabilir. Ekstradan bir SSD konulabilir alternatif olarak. Sitede gayet güvenilirdir.
Sistem gayet iyi, alınabilir. Ekstradan bir SSD konulabilir alternatif olarak. Sitede gayet güvenilirdir.
Wellgosh Kilopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #4 Bu linkteki kasa iyi midir arkadaslar? Ben de benzer butcede bir sistem almayi dusunuyorum, linktekini alabilirim. Bir de guc kaynakli kasa yerine kasa + guc kaynagi almanin gozle gorulur bir yarari var mi?
Bu linkteki kasa iyi midir arkadaslar? Ben de benzer butcede bir sistem almayi dusunuyorum, linktekini alabilirim. Bir de guc kaynakli kasa yerine kasa + guc kaynagi almanin gozle gorulur bir yarari var mi?
K keremdrms Hectopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 33 16 Mayıs 2017 #5 100 lira daha koyarak rx570li toplayabilirsiniz.Fakat doları bayadır takip etmiyorum.Dolar değiştiyse dediğim zor olur.
100 lira daha koyarak rx570li toplayabilirsiniz.Fakat doları bayadır takip etmiyorum.Dolar değiştiyse dediğim zor olur.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #6 Kasanın içinde ki güç kaynağı iyiyse o da alınabilir. Kasaya dahil olan güç kaynaklarını önermemizin sebebi adını sadını bilmediğiniz markalar ile koyuluyor olması idi. Eğer alacağınız kasanın güç kaynağı iyi ise alınabilir dediğim gibi.
Kasanın içinde ki güç kaynağı iyiyse o da alınabilir. Kasaya dahil olan güç kaynaklarını önermemizin sebebi adını sadını bilmediğiniz markalar ile koyuluyor olması idi. Eğer alacağınız kasanın güç kaynağı iyi ise alınabilir dediğim gibi.