1800-1900 TL Telefon Önerisi

mr.taha

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2015
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bu fiyat bandında telefon almak istiyorum. Telefonun beni 2-3 yıl götürmesini istiyorum. Kafamda note 4 var. Önerileriniz neler?
 
Samsung'u tercihlerinin arasından çıkarman pişman olmaman için yeterli olacaktır.
Uzun ömür konusunda vasatında altında maalesef.
LG G4,Sony Z serisi,Nexus 5(alırsanız en az sorun yaşayacağınız telefon, fiyatı daha düşük diye biliyorum sizin bütçenizden)

Yani bir nevi kârda etmiş olursunuz.

Telefonların sorun çıkarmamak gibi garantileri yok. Fakat en az sorun çıkaracak telefonlar Saf Androidlerdir. Arayüzler telefonlara bela olurlar. Lg g4, Z serisi arayüzlerinde en en en az sorun yaşatacak telefonlardır.
Fakat Samsung 6-12 ay gibi bir süre sonra bir ayağı toprakta çalışmaya başlar. Donmalar sıklaşır.
Benchmark testlerini ve sadece bir kaç gün kullanılmış telefonların oyun performanslarını dikkate almak pişman olmaya yüksek ihtimal neden olabilir, bu testlerin ömürle alakası yoktur. Dediğim marka ve telefonlara rahatlıkla güvenebilirsiniz.

peki note 4 beni 3 sene götürür mü?

Kuzenim aldı. 1 ay sonra korkunç şekilde ısınmaya başladı. RAM kullanımı 65ten aşağı inmiyor. Cleanmaster'da çare olamıyor maalesef. 10 senede götürür fakat ilk senenin sonunda menüdeki takılmalar, tarayıcı durduruldu gibi hatalar sinirlerinizi bozmak ve telefonu duvara fırlatmak için yeterli olacaktır.
 
LG g4 güzel cihaz ama g4 kasa plastik. Onun yerine s6 ikinci el alın garantili ya da biraz daha koyun sıfır alın bence. S6 harika. 1 saatte full şarj oluyor. Bir gün şarj dayanıyor. Çok stabil cihaz. Oyun performans vs kamera on numara. Harika cihaz. Almanızı tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı